instagram

Daar ben ik weer met een nieuwe Instagram update! Wajo. Wat vliegt de tijd hee! Het is morgen alweer mei en dat betekend dat ik over een maand jarig ben. Dan word ik 24. Shit. Ik word oud, haha! Nee zonder gekkigheid, dit was een leuke week vol nieuwe dingen (nieuwe blog!) en hele grote to do lists.

"Stop worrying about people who aren't worried about you" ? Toen ik nog jong was (middelbare school) maakte ik me altijd druk om wat anderen van mij zouden denken. Draag ik wel de juiste kleren, zit mijn haar wel goed en is deze schooltas niet stom? ?Tuurlijk als je jong bent wil je niet buiten de boot vallen en is het best logisch dat je dit soort gedachtes hebt want je wilt het gewoon goed doen en het liefst ergens bij horen. Maar het is echt pointless om zoiets te doen omdat het je veel onnodige energie kost. Op gegeven moment dacht ik: ik ga gewoon doen wat ík wil. Of ik nou bij een clubje hoor of niet het maakt me allemaal niet meer uit. Het is belangrijk om je eigen weg te volgen of anderen die te accepteren of niet. En als mensen ja dan bekritiseren omdat je anders bent dan de rest, of andere dingen doet dan de rest, dan weet je dat je met de verkeerde mensen rond hangt. Het zelfde geldt voor fitness, gezonde voeding en afvallen. Als je vrienden je niet steunen als je ze verteld dat je een andere levensstijl gaat aanmeten dan kan dit behoorlijk zwaar worden. Wil je dan nog wel met deze mensen omgaan of kies je voor jezelf en je eigen persoonlijke groei? Naar mijn mening zijn vrienden pas vrienden als ze je door dik en dun steunen met al je persoonlijke doelen en dromen. Alleen dan zal je ze ook behalen???

Een bericht gedeeld door ▪️Fitaddict.nl ▪️ (@fitaddictnl) op

Als ik nu mijn foto's terug kijk van mijn meest droge shape van 2015 (deze foto 60 kilo) realiseer ik me maar één ding: wat zie ik er eng skinny uit op die foto's. Ja echt ik vind het een beetje eng. Zo ontzettend droog en die dunne armpjes, dunne beentjes. Nee gewoon niet mooi. Het is té veel van het goede. ??? Momenteel ben ik dan ook 20 kg zwaarder dan op die foto's maar ik voel me wel beter en gezonder. Hoewel ik nu nog niet op mijn streef gewicht zit vind ik hoe ik er nu uitzie mooier, dan zo super droog en ripped. Want dat is overigens ook niet de definitie van fit. Je hoeft geen sixpack te hebben om je fit te voelen of om er fit uit te zien. En dat weten we allemaal wel! ?? Toch kan ik niets anders zijn dan trots dat ik dat ooit heb mogen bereiken. Ik ben er trots op maar ik zou het denk ik niet weer doen. Puur omdat ik precies weet hoe ik me toen voelde, zowel lichamelijk als mentaal. Het draait uiteindelijk allemaal om balans en het is aan mij om deze te vinden. Iedere dag leer ik meer over mijn eigen lichaam en vind steeds beter mijn weg in wat ik wel wil én wat ik niet wil. En dat is denk ik het aller belangrijkste. ▪️▪️▪️▪️▪️ Mijn nieuwe update over mijn voeding & training lezen? Check dan nu www.fitaddict.nl voor de uitgebreide update! ?

Een bericht gedeeld door ▪️Fitaddict.nl ▪️ (@fitaddictnl) op

???Tja ik had een keuze om een serieuze selfie te plaatsen of een keer een grappig gezicht die meteen kenbaar maakt hoe ik in elkaar zit en hoe ik ben als persoon ?? Ik ben bijna altijd vrolijk en bubbly, maar wanneer het aankomt op mijn angst- en paniekaanvallen ben ik het compleet tegenovergestelde. Ik klap helemaal dicht en kan absoluut niet mezelf zijn. Dat vind ik echt vreselijk want dat beperkt me ook in het dagelijks leven. Maar ik ben gelukkig op de juiste weg en het gaat steeds iets beter. En nou heb ik laatst iets super engs gedaan en stiekem was dit waar ik al tijden bang voor ben. Het was echt vreselijk en het kwam ook nog eens onverwacht. ?? Als je wil lezen wat ik heb meegemaakt dan moet je zeker even mijn nieuwste blog van vandaag lezen. Check snel www.fitaddict.nl (klikbare link in bio) voor de volledige blogpost ???

Een bericht gedeeld door ▪️Fitaddict.nl ▪️ (@fitaddictnl) op

??‍♀️Do you even stretch? Sinds ik een aantal blessures achter elkaar heb gehad, is het stretchen niet meer weg te denken uit mijn routine! Ik doe nu eerst minimaal een uur krachttraining, daarna buikspierkwartier en tot slot ga ik stretchen. ??Heerlijk om even bij te komen van de training en om de spieren een beetje op te rekken. Toen ik hiermee begon realiseerde ik me hoe stijf ik eigenlijk ben whaha. Doen jullie aan stretchen? Zo ja, wat voor oefeningen doe je dan en hoe werkt ’t voor je? Ben benieuwd! Fijne dag allemaal!? ?? Tips nodig om meer vet te verbranden? Ik heb een artikel geschreven over de beste methode om van je vet af te komen én natuurlijk geef ik ook tips! www.fitaddict.nl of klik de link in mijn bio! ???

Een bericht gedeeld door ▪️Fitaddict.nl ▪️ (@fitaddictnl) op

"Let whoever think whatever. Just keep getting better." Wearing: @womensbest #womensbest ??

Een bericht gedeeld door ▪️Fitaddict.nl ▪️ (@fitaddictnl) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here