vlog

Vorige week zaterdag heb ik weer een onwijs leuke dag gehad. Die ochtend bedacht ik me dat ik wel een ‘day in my life’ vlog kon opnemen, dus zo gezegd zo gedaan! Ik ging shoppen, leuke slogan shirts passen bij Zara, groente halen in de supermarkt en kreeg last van een vreselijke foodcoma samen met Michelle. Ik zou het super tof vinden als je het duimpje omhoog wilt klikken en als je subscribed op mijn channel.

VLOG: Day in my life – Shoppen (Zara, Albert Heijn) & Foodcoma met Michelle

Bedankt voor het kijken van mijn vlog en mocht je meer video’s zoals deze willen zien laat dan even een comment achter, dat zou ik erg leuk vinden! Fijne dag!

DELEN
Vorig artikelMet deze 4 tips eet jij minder suiker!
Volgend artikelVoedingsdagboek – Vrijdag 1 september
Ik ben Louella (24) en ik ben enorm gek op alles wat met health en fitness te maken heeft. Op eigen kracht ben ik 30 kilo afgevallen en daarom wil ik mijn enthousiasme ontzettend graag delen met jou! Hopelijk kan ik je met mijn artikelen helpen, inspireren en motiveren bij het verbeteren van je leefstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here