instagram

Sunday = Instagram update, maar even serieus! Het is alweer september. Hoe snel gaat de tijd? Ja. Super snel! Gelukkig besteed ik die tijd goed want afgelopen week deed ik een hele speciale aankondiging, at ik vreselijk lekkere smoothie bowls en at ik aan het eind van de week een heerlijk luxe frietje…

Instagram update

♥️Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag #maandag is en daarom probeer ik jou vandaag een extra boost te geven met de motivatie tekst: 'Even the setbacks are blessings. Everything is preparation for what's to come.' En dit is echt zo'n quote waar ik volledig achter sta en waar ik écht in geloof. ???? . ??Soms als er iets negatiefs gebeurd vraag ik me wel eens af: waarom gebeurd dit nu? Waarom moet ik dit doorstaan? Waarom? Ja, ik kan in zak en as gaan zitten en me down voelen om een negatieve gebeurtenis, maar dan denk ik: "dit gebeurd niet zomaar. Dit moet zo gaan, alles heeft een reden. Waarschijnlijk ga ik hier super veel van leren en kan ik me weer verder ontwikkelen tot een nieuw level." ???? . ????‍♀️En dan valt het allemaal wel mee. Niet te zwaar aan tillen en door gaan. Want hoe langer je negatief blijft en in zo'n 'down' moment blijft hangen, hoe meer negativiteit je aan trekt. Dus stay happy, focus on your goals en blijf ass kicken! Ik hoop dat deze dosis #mondaymotivation jouw dag een kickstart zal geven. Veel succes en doe je best!??? . ????Benieuwd naar hoe het mij afgelopen week is vergaan met mijn #veggiechallenge en hoe ik nog stééds overleef op 1500 calorieën? Lees snel mijn update: swipe up in stories of klik de link in bio!? @womensbest #womensbest

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

❌Ik heb besloten. Ik stop! ❌Ik stop met cutten ik wil het niet meer. De afgelopen weken heb ik nagedacht over wat ik precies wil en waar ik voldoening uit haal. Cutten is leuk, en dit is iets wat ik per se wilde doen. Maar nu ik al 3 weken op 1500 calorietjes leef vind ik het mooi geweest. Ik vind luisteren naar mijn lichaam zo ontzettend belangrijk en dat is precies wat ik nu ga doen. ???? . Laatst had ik het er spontaan over met iemand en ik zei: "ik voel me echt gelukkig nu, en ben blij met hoe ik er uit zie." Dit zei ik zonder er over na te denken en die avond stond ik voor de spiegel en realiseerde ik me dat ik me nu fijn en goed voel in mijn lichaam en dat ik klaar ben om een volgende fase in te gaan. ???? . En om eerlijk te zijn, ben ik het cutten zat. ?Ik weet dat ik het kan en als ik nog een paar weken door knal dat ik die abs nog meer te voorschijn kan laten komen, maar dat hoeft niet meer voor me. Waarom zou ik abs willen als deze binnen no-time alweer verdwenen zijn? ??Ik ben dagelijks duizelig, moe, uitgeput en heb weinig kracht. Dat vind ik zonde en zeker niet hoe ik me wíl voelen. Ik eindig mijn cut dus eerder dan gepland, maar dit voelt goed. Ik ga mijn gevoel achterna en ga zo snel mogelijk een nieuw plan maken met nieuwe doelen en uitdagingen! En dat ga ik natuurlijk uitgebreid delen!???? . Tijd over vandaag en wil je een lekker ontbijt klaarmaken voor morgen? Maak dan mijn overheerlijke kwarkbroodjes ?? You won't regret it ?? Link in bio of swipe up ♥️

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

??Als ik mezelf daar zo zie zitten met dat lange haar, ben ik blij dat ik het nu veranderd heb. Verandering is goed. En daarover gesproken, ik merk dat ik nu op zooooo veel vlakken aan het veranderen ben. Niet normaal. ?Het is ontzettend fijn om daar bewust van te zijn en daarom dacht ik, misschien is het leuk als ik een lijstje deel van alles wat ik nu voel en ervaar aan veranderingen / ontwikkelingen: – ??Ik ga minder gehaast leven. Alles moet altijd maar snel, snel, snel. Maar waarom eigenlijk? Let’s chill. – ??Ik ga minder vlees eten. Niet omdat ik ineens vega wil worden, maar omdat ik het te duur vind en twee keer vlees per dag is echt overbodige luxe. 1x per dag max (prep lunch) en ’s avonds eet ik lekker zo’n smoothie bowl of neem ik een eiwitshake. – ??Ik ga meer groente en fruit eten (maar dat wisten jullie al #veggiechallenge!)?????? – ??Ik ga een meer gebalanceerde leefstijl tegemoet en daar heb ik zó ontzettend veel zin in!! #excitedmuch ???En dat is het! Super blij met al deze ontwikkelingen en nieuwe inzichten?. Als ik een Pokémon was, zou ik nu evolueren hahahaha. ?Ok. Wat zijn jouw grootste veranderingen van afgelopen tijd, of waar focus je je nu op? Ik ben erg benieuwd, let’s talk!????♥️ . Ook is er weer verandering gaande op mijn blog, want er staat een nieuw artikel live! Checklist: haal jij écht alles uit je workout? Find out en klik de link in bio of swipe up in stories!

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

Goooodmorning! Saturdaaahy my favorite day! Gisteren heb ik een voedingsdagboek voor jullie bijgehouden en die staat nu online dus als je het leuk lijkt om te zien wat ik zoal eet op een friday dan moet je zeker even de link in bio klikken (omhoog swipen in stories kan ook)?? . In dit voedingsdsgboek zie je ook deze @barebells.benelux caramel cashew reep voorbij komen en OMYGOD. Wat is deze lekker! Check ook die nootjes on top, like for real. Ik wil nu die andere smaken ook direct proeven ? (coconut heb ik ook al een hapje van gehad en die is ook heel lekker. I love coco) ?Dus bedankt Barebells dat ik deze mocht testen #ilovethem ♥️ . Ik smeer m zo naar de bios (yes again, ?I am unlimited so don't judge me ??) en daarna ga ik lekker relaxen. Ben er aan toe. Wat ga jij doen vandaag? ??????

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

Damn deze frieten waren zooo lekker! Not normal. ????#friesbeforeguys #fries

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here