instagram

Deze Instagram update begint met het stoppen van mijn cut fase. Nu ik mijn die heb beëindigd voel ik me al veel gelukkiger en kan ik echt gaan werken aan mezelf. Daarbij deelde ik deze week mijn favoriete snacks en recepten voor smoothie bowls!

Instagram update – September week 1

Back gains show in lighting like this 🙏🏽✨🌈💡#backprogress #flexing

Een bericht gedeeld door Louella (@fitaddictnl) op

DELEN
Vorig artikelWaarom negeer ik mezelf?
Volgend artikelFit Talk – Update | Geen motivatie & Rugpijn
Ik ben Louella (24) en ik ben enorm gek op alles wat met health en fitness te maken heeft. Op eigen kracht ben ik 30 kilo afgevallen en daarom wil ik mijn enthousiasme ontzettend graag delen met jou! Hopelijk kan ik je met mijn artikelen helpen, inspireren en motiveren bij het verbeteren van je leefstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here