make-up

Laatst vroeg ik via Instagram of jullie het leuk zouden vinden als ik een ‘Gym make-up routine’ voor jullie opneem en meer dan de helft zei ‘ja!’ Daarom laat ik je in deze video zien wat ik met mijn make-up doe als ik ga trainen.

Gym make-up look?!

Ik ben geen fan van dikke lagen make-up. Vroeger deed ik dit wel heel veel en toen gaf ik het grootste gedeelte van mijn salaris uit aan make-up. Ik ging nooit zonder de deur uit, maar nu is dat wel anders. Alles moet lekker makkelijk en snel zijn en daarom is deze look ook prima te behalen binnen 10 minuutjes. Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden ondanks dat het iets heel anders is dan jullie van mij gewend zijn! Ik ben een beetje aan het kijken naar wat voor video’s ik nog meer kan doen naast mijn gebruikelijke ‘What I Eat In a Day’ Vlogs en dit leek me wel heel leuk. Enjoy watching!

10 Minute Gym Makeup Routine – Everyday Makeup – Workout

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze video leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here