instagram

Instagram update: Deze week weer mijn echte drive teruggevonden door weer terug te gaan naar mijn oude sportschool, heel goed te eten en een betere balans tussen werk en ontspanning!

Instagram update

????Happy Monday! Afgelopen week ben ik met een nieuw schema begonnen en dit voelt goed! Gelukkig geen blessure opgelopen ??(wat gebeurde na mijn 5×5) heel gecontoleerd mijn oefeningen uitgevoerd en de spieren lekker laten branden! Heerlijk. Maar het is wel iets wat ik nog nooit heb gedaan en daardoor voelde het in het begin heel gek en apart om op deze manier te trainen. ?Ik heb de volledige uitleg over het schema in mijn nieuwste blog staan (link in bio of up in stories.) En als jullie ook behoefte hebben aan dit schema kan ik deze uitwerken en als gratis download beschikbaar stellen? ??Let me know in de comments!! ♥️?Fijne dag allemaal kick some ass!!!???? . . ??Women’s Best shoppen? Gebruik ‘Louella10’ voor 10% korting! ??♥️ . #monday #mondaymotivation #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #womensbest @womensbest

Een bericht gedeeld door Louella▫️F I T A D D I C T (@fitaddictnl) op

???Haai!!! Ik heb de knoop doorgehakt hoor en ben sinds vandaag weer bij mijn oude sportschool aan het trainen. Na een half jaar bij Basic Fit getraind te hebben is het nu tijd om weg te gaan. Het voelt echt weer als thuis komen en alsof ik nooit weg ben geweest. Het voelt super goed en heb weer heel wat positieve vibes. Dit had ik echt even nodig! Ik twijfelde eerst nog een beetje omdat ik bang was dat ik de grootte ging missen en al het materiaal, maar dat valt zó mee! Ik ben blij ??? Dus nu ga je weer vaker dit soort selfies zien ??? . . . #monday #mondaymotivation #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity @womensbest #womensbest #gym #lifestyle #happy #positive

Een bericht gedeeld door Louella▫️F I T A D D I C T (@fitaddictnl) op

??✨??Goodmorning! ?Crazy face?Yes, ik voel me eindelijk wat energieker. Nu ik de afgelopen week heel erg last heb gehad van mijn bloedarmoede (ik moet nu ook heel veel ijzer eten ipv het alleen liften, haha) ?merk ik dat ik me nu wel iets beter begin te voelen. Ik voel me soms nog wel heel moe, maar door het sporten en gezond eten kan ik dit een beetje uitbalanceren. ??Daarom de afgelopen week ook iets meer high carb omdat ik weet dat ik daar heel goed op ga. Wat ik dan zoal eet kan je nu zien in een nieuwe 'What I eat in a day' vlog want die staat sinds 6 uur live! ☝?Inclusief deze grote smoothie en het recept! ??? Link in bio of up in stories ??? . ??Ik hoop vanaf volgende week ook weer andere vlogs online ga plaatsen dan alleen maar eetdagboekjes?? haha wat dit neemt nu onwijs de overhand op mijn Youtube kanaal. Sorry daarvoor, more is coming! ?Ik wens jou een hele fijne dag en ik hoop dat je mijn nieuwe vlog leuk vindt! ?♥️ . . . . #tuesday #vlog #youtube #food #smoothie #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity

Een bericht gedeeld door Louella▫️F I T A D D I C T (@fitaddictnl) op

??Decide, commit, succeed???? Zoals je in mijn story misschien al wel gezien hebt ga ik weer macro’s bijhouden. ???Jep. Maar niet heel strict tot op de calorie. Ik heb nu langer dan een maand “vrij” gegeten zonder tracken, maar vaak raak ik gestresst dat ik té veel heb gegeten terwijl dat in werkelijkheid meevalt. Ook heb ik voldoende eiwitten nodig en nu tast ik maar wat in het duister en weet ik niet zeker of ik er wel aan kom⚖️Daarom heb ik besloten om nu 2200 aan te houden en de verhouding 40/30/30 te testen. ?Nog nooit eerder gedaan want dit is ook het aller aller eerste jaar dat ik NIET bulk ????‍♀️ Dus we gaan zien hoe dit in combinatie met mijn nieuwe schema gaat! Ik voel me hier in ieder geval al mega goed over dus dat is fijn. Meer hoor je maandag in een nieuwe Fit Talk! ♥️??‍♀️?? . . . . #thursday #back #flex #flexing #motivational #positivity #positive #speech #fall #smile #food #smoothie #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity

Een bericht gedeeld door Louella▫️F I T A D D I C T (@fitaddictnl) op

?❣️Goodmorning happy saturday! Ondanks dat dit geen cheatday meer is voor me, blijft zaterdag toch mijn favoriete dag. Ik ga zo daarom ook lekker vroeg naar de gym voor legday en dit is al mijn 6e training deze week! ???Can you believe it? Sinds ik weer bij mijn 'oude' sportschool train heb ik helemaal mijn vibe terug gevonden en dat is zo ontzettend fijn. Ik heb steeds echt weer veel motivatie om te trainen en nu ik ook weer macro's track merk ik dat ik rustiger ben op dat vlak. ??‍♀️??Eerst dacht ik dat het me heel veel stress en een negatieve relatie met voeding zou kunnen opleveren, maar het geeft juist rust doordat ik weet dat ik 'on track' ben met mijn voeding en echt denk aan de verbeterde prestaties die ik kan leveren als ik goed en zoveel mogelijk gezond eet. Dat was ik ff kwijt ?Alle jaren hiervoor heb ik gebulkt en kwam ik steeds veel kilo's aan, maar dat gaat dit jaar niet gebeuren en dat is erg fijn?Ben heel blij met mijn aanpak nu en heb eindelijk mijn flow weer terug?Heerlijk!!! Verder vandaag een best grote to-do list en ik wil graag mijn boek uitlezen. ??‍♀️Zin in! Fijne dag allemaal kick some ass!!??‍♀️ . ?Psst! Op mijn blog staat weer een nieuw voedingsdagboekje voor je klaar waarin ik wat meer balans probeer te vinden na een week (vorige week) te veel carbs. (dit is ook nog vóór ik begon met macro's tracken) Link in bio of up in stories!? . . . #saturday #motivational #positivity #positive #speech #gymtime #smile #food #gymlife #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity

Een bericht gedeeld door Louella▫️F I T A D D I C T (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here