voedingsdagboek

Het leek het me leuk om nu 2-3 keer per week een voedingsdagboek voor jullie te maken waar je inspiratie uit kunt halen. En vandaag begin ik met 1 dag uit week 1 van november. Benieuwd wat ik allemaal heb gegeten?

Op Instagram vroeg ik het al in een pol en tijdens mijn vragenlijst van laatst kwam het ook overduidelijk naar voren: jullie willen meer voedingsdagboeken zien! Daarom leek het me goed om hier meteen een wekelijks ding van te maken en dus sowieso 2-3 keer per week een voedingsdagboek online te zetten. Zo krijgen jullie een duidelijk beeld van mijn voedingspatroon op dit moment en kan je er inspiratie uit halen voor je eigen maaltijden.

voedingsdagboekOm de dag te beginnen drink ik een cappuccino uit mijn bewaarde Starbucks bekertje! Ik vind dit zo leuk om te bewaren en er nog een keer uit te drinken. Ik weet niet waarom haha…

voedingsdagboekKijk dan hoe leuk! Echt een vrolijke verpakking!

voedingsdagboekAls ontbijt drink ik deze heerlijke shake met 500 gram kwark en walnoten!

voedingsdagboekJe bent vast benieuwd naar het recept…

voedingsdagboekNatuurlijk krijg je die van me! Zo maak je ‘m:
500 gram kwark + beetje magere melk
1 banaan
30 gram rozijnen
1 theelepel kaneel
2 theelepels honing
1 handje walnoten

Alles door de blender en genieten maar!

voedingsdagboekVoor lunch eet ik ei met tomaat. Dit is echt een favorieten. De zoetigheid van de tomaat, het vet van het ei en de protein in combinatie met kruiden als: zout, peper en cajun maken dit echt een heerlijke lunch!

voedingsdagboekEn dat lekker op twee tijgerbroodjes en genieten maar!

voedingsdagboekNa het sporten kom ik thuis en maak ik deze heerlijke bagels! Deze broodjes zijn zeer goed belegd en vullen daarom ook als een malle.

voedingsdagboekZe zijn belegd met:
– Brie, honing, walnoot
– Avocado, mayo light en rode ui
– Filet americain met parmezaanse kaas en wat rucola
– Avocado, mayo light, zwarte sesam en gebakken uitjes

voedingsdagboekAls laatste avond snack eet ik deze twee protein power cookies van Women’s Best. Deze vullen zo goed en zijn erg lekker van smaak! Wist je trouwens dat je met de code ‘Louella10′ 10% korting krijgt op het hele assortiment bij Women’s Best? Enjoy!

Hopelijk kan je door dit voedingsdagboek wat inspiratie opdoen voor je eigen maaltijden. Ik wens je een heel fijn weekend toe!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here