voedingsdagboek

Ik heb weer een nieuw voedingsdagboek voor je! Ik eet een aantal dingen uit Duitsland, doe iets aparts op mijn broodje en bouw een mega maaltijd salade!

Voedingsdagboek – November week 3 – Deel 2

Ik begin de dag met deze Emmi Cafè Latte Macchiato. Dit is echt mijn favoriet als ik koffie uit de supermarkt koop omdat het ongezoet is en de smaak is heerlijk!

voedingsdagboekDeze heb ik uit Duitsland maar is ook in Nederland te verkrijgen. In Duitsland was hij alleen wel een stukje goedkoper en dat is fijn haha.

voedingsdagboekOok deze Alpro Go On komt uit Duitsland. Dit is een heerlijke high protein snack met best goede voedingswaarden!

voedingsdagboekHet is wel Soya proteïne, dus als je daar fan van bent is dit helemaal ideaal voor je.

voedingsdagboekIk vond dit toetje echter wel wat ‘jelly’ achtig smaken… Alsof er heel veel gelatine in zit en dat vond ik wat minder.

voedingsdagboekRond de lunch at ik dit left over witte kaiserbolletje met Protein Crème van Women’s Best. Voor de fun heb ik er wat sterretjes op gedaan, haha. Geen idee waarom maar vond het er wel leuk uit zien!

voedingsdagboekMooi, mooi met die sterren, haha!

voedingsdagboekDaarbij had ik deze super gore, enorm vieze ‘Cortado’ a.k.a. Cafè Au Lait. Gatverdamme. Dit is van Jumbo eigen merk capsules voor in de Dolce Gusto, maar PFFF! Wat was dit smerig. Die haal ik echt nooit weer.

voedingsdagboekDeze chocolade Kerstman stond op mijn bureau en ik kon mezelf niet bedwingen om er een hapje van te nemen haha. Ik heb zijn hele bovenlijf zowat opgegeten en het was heerlijk. Ik heb van iedere hap genoten.

voedingsdagboekJam!

voedingsdagboekToen, als late middag snack had ik een halve bak Skyr (naturel) met 2 scheppen van de nieuwe Fit Whey van Women’s Best (‘Louella10’ voor 10% korting op je gehele aankoop). Daarbij heb ik er wat diepvries frambozen aan toegevoegd en dat was erg lekker.

voedingsdagboekDe smaak van de Fit Whey is Unicorn en deze smaakt naar heerlijke zoete bessen! Echt een aanrader ik vind ‘m heerlijk.

voedingsdagboek

All pink everything!

voedingsdagboekEn als laatste van de dag maak ik een enorm vullende salade. Dit zit er allemaal in:
– 250 gram zoete aardappel (gestoomd)
– Broccoli roosjes
– Eikenblad sla
– 150 gram kalkoenfilet plakjes (had ik toevallig nog liggen)
– 1/2 avocado
– 1/2 komkommer
– Truffel Mayo als dressing

Dit was zó lekker!

voedingsdagboekOja, en als topping had ik nog wat zonnebloempitjes toegevoegd. Dit geeft net dat beetje extra en is echt heerlijk over een salade als deze.

Ik hoop dat je het een leuk voedingsdagboek vond en hopelijk biedt het je nieuwe inspiratie voor je eigen maaltijden of tussendoortjes.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here