instagram

Instagram update tijd! O, my, god. Wat ik de afgelopen week weer heb gebakken, dit moet je echt zien! Koekjes en Peanutbutter cups, er is weer van alles voorbij gekomen…

Instagram update

?Work hard in silence. Let your success be your noise? . ??Soms is het beter om even niks te zeggen, en stil te zwijgen over jouw dromen en doelen. Waarom? Omdat iedereen een mening en een oordeel heeft over dat gene wat jij van plan bent? “Ach dat lukt toch niet! Heb je wel gedacht aan x en x?! Je weet dat 9/10 mensen met zo’n idee faalt he?!” Etc etc ? Het kan je neerhalen en je zó beïnvloeden, dat je meegaat in andermans mening? . ?Spreek je doelen daarom alleen uit naar de mensen waarvan je zeker weet dat zij jou ten alle tijde zullen steunen en supporten, wat je ook doet??Zo creëer je een positieve achterban die je hard nodig zult hebben in tijden dat het even niet lekker gaat, of wanneer je het liefst wilt opgeven. ?Positiviteit is echt alles wanneer het komt tot het verbeteren van je leefstijl of welk doel je dan ook hebt. Met een positieve mindset zal je uiteindelijk veel meer bereiken! ?♥️ . . #sunday #motivational #positivity #positive #happy #sundaymotivation #walk #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #forest #motivational #sundayfunday #sundaymorning #sundayvibes #sundaymood

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?♥️Goodmorning! Dit jaar is op gebied van fitness zo’n nieuw en ander jaar voor me. Als ik mezelf nu vergelijk met alle voorgaande jaren kan ik niet anders dan ongelooflijk blij zijn. Niet alleen omdat ik nu eindelijk balans heb gevonden, maar ook dat ik nu gewoon niet +5 +10 of zelfs +20 kilo weeg aan het eind van dit jaar. ?Als ik er zo over na denk is dit de beste beslissing die ik in tijden heb genomen. Ieder jaar vóór dit jaar kwam ik aan omdat ik ver boven mijn onderhoud aan het eten was, cardio uit mijn leven schrapte en toch iets te veel ongezonde dingen aan het eten was. ??Tuurlijk was het allemaal voor een bepaald doel en ik zeg nu niet dat ik er spijt van heb want dat is absoluut niet het geval, maar ik ben blij dat ik die ‘last’ nu niet meer hoef te dragen. ??Ik blijf nu in een shape waar ik me goed en comfy bij voel en dat is zo ontzettend fijn!!! ??Ik vertel je er meer over in mijn nieuwste Fit Talk + video! Link in bio of swipe up in stories ♥️ Fijne dag! . . #monday #motivational #positivity #positive #happy #speech #gains #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #womensbest #fitnessgirl #mondaymotivation #mondays #mondaymood @womensbest

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?In mijn nieuwe ‘Day in the life’ vlog laat ik je iets heel persoonlijks zien. Ik heb al een jaar last van paniekaanvallen en kom in deze video mijn angsten onder ogen? . ??Ik heb al langer dan een jaar last van paniekaanvallen. Dit is ontstaan doordat ik een half jaar lang, continu stress, op stress, op stress heb ervaren. Ik was op zoek naar een woning en toen ik er een had, was ik er nog niet. Het verhuizen, bloggen, fulltime werken en 5x per week willen trainen deed er nog een schepje bovenop. ?Tijdens de verhuizing ontstonden mijn paniekaanvallen. Telkens als ik ergens heen ging kreeg ik ineens last van mijn maag. Ik raakte in paniek en wist niet wat ik moest doen. Mijn darmen bezweken onder de stress.?? . ⛔️Daarna heb ik een tijd gehad dat ik dacht: ik ga gewoon niet meer weg, dan heb ik er ook geen last van. ❌Ik raakte een tijdje in een soort isolement en het enige waar ik nog heen ging / durfde was mijn werk. Ik kreeg last van vermijdingsgedrag en toen ben ik naar een Psycholoog gegaan. ?Sinds dien ben ik aan het herstellen en probeer ik continu mijn angsten onder ogen te komen om deze te overwinnen. ?In januari durfde ik niet eens naar de supermarkt die op 5 minuten loopafstand vanaf mijn huis is. Nu durf ik bijna overal weer heen met de auto en onderneem ik weer dingen. Toch blijft het lastig voor me om rustig te blijven tijdens lange autoritten, of wanneer ik lang van huis ben? . ??Dit is iets waar ik me nu sterk voor maak om te overwinnen. Ik heb nog regelmatig erg veel last van buikpijn, erge spanning en stress als ik het huis verlaat, maar ik hoop dat in de toekomst 100% te overwinnen!? . ???In deze vlog zie je dus dat ik naar Duitsland ga en hoe ik dan reageer… Het is erg persoonlijk maar ik hoop wel dat ik anderen die hier ook last van hebben mee kan inspireren om ook gewoon te gaan en je angsten onder ogen te komen. Dat is de enige manier om ze te overwinnen! #fuckfear ??? link in bio of up in stories♥️ . #tuesday #tbt #motivational #positivity #positive #fear #fearisaliar #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blog

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

??Grootste sale van het jaar is hier: Black Friday! Met kortingen tot -50% bij @womensbest! En je krijgt nu ook 5 gratis cadeautjes bij iedere order! ??Whoop whoop! Een aantal van mijn favorieten zijn: Fit Whey in ? UNICORN ?smaak, BCAA in Passion Fruit en niet te vergeten: Protein Crèmeeeee (alleen in chocolade en niet de witte choco want die vind ik vies) ???Als je mijn mening over iets wilt weten aarzel dan niet om me te vragen! I’d love to help you choose ?♥️ Einde #ad #butiseriouslylovethemtho . . #tuesday #tbt #motivational #positivity #positive #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #womensbest #nebbia #fitgirlsguide #tuesdays #tropical

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

??Goodmorning! Ik gooi ff snel een @womensbest shakie er in (?UNICORN?SMAAK!!) en dan smeer ik ‘m naar het Tuincentrum want this girl is helemaal into the ?Christmas Vibes? ??Geen idee waarom ik dat dit jaar zo vroeg heb, but I decided to just go with the flow! Ik heb gisteren al een stukje gevlogt en vandaag doe ik dat weer. ???Dan zie je volgende week hoe ik mijn huis heb gedecoreerd en waar ik alles vandaan heb! Zo leuk echt zin in. Ben mega enthousiast!!! (??Can you tell?! Hahaha!) ?Nou ik wens je een fijne dag vandaag, kick muchos ass!♥️ . Ook deze Unicorn shake proeven? Kan! ??Want de grootste sale van het jaar is hier: Black Friday! Met kortingen tot -50% bij @womensbest! En je krijgt nu ook 5 gratis cadeautjes bij iedere order! ?? #womensbest . . . #thursday #shake #supplements #motivational #positivity #positive #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #protein #proteinshake #healthybreakfast

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Happy Friday!! Current shape dit ☝?want deze foto is net fris gemaakt ??Feeling strong & healthy maar de afgelopen dagen was mijn voeding niet erg on point dus vandaag ga ik dat wel weer proberen te doen en ik VLOG vandaag ook als nieuwe ‘What I eat in a day!’ ???? Ontzettend veel te doen, dus ik moet snel aan de bak. Fijne dag allemaal en kick ass! . Oh en wil je deze legging ook graag? “We Are Fit” is nu in de sale bij @fitenstyle ? en met mijn code “addict15” krijg je ook nog eens -15% extra korting! Happy shopping ?? . . . #friday #motivational #positivity #positive #happy #speech #smile #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #flexfriday #fridayvibes #fridays

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here