voedingsschema

Dit voedingsschema is een andere dan de twee hiervoor. Deze is namelijk afgestemd op wat ik in het begin van mijn omschakeling naar een gezonde leefstijl deed: gezonder eten en betere keuzes maken.

Toen ik net begon met gezonder leven en mijn journey startte om -10 kilo af te vallen, berekende ik geen macro’s. Ik deed wat goed voelde en het enige wat ik deed was gezondere keuzes maken. Ik at vaak havermout met een schep whey en wat rozijntjes, had salades voor lunch en ga zo maar door. Ik vond het belangrijk dat ik zo pure en zo gezond mogelijke voeding binnen zou krijgen en had nog geen behoefte om alles wat ik at ook te registreren en in te vullen in bijvoorbeeld My Fitness Pal.

Ik vind dat wanneer je begint met de omschakeling naar een gezondere leefstijl, je niet meteen enorme happen uit je calorie-budget moet nemen. Het is beter om dit stapje voor stapje af te bouwen en je lichaam genoeg tijd te geven om te wennen aan al deze nieuwe veranderingen. Anders kan het zo zijn dat je last krijgt van eetbuien of sneller terugvalt naar je oude gewoontes. Daarom heb ik voor dit voedingsschema ook 2000 calorieën aangehouden, zodat je kunt zien dat je met het switchen naar gezondere keuzes ook al een heel eind kunt komen. De verhouding is 40% koolhydraten, 30% vetten en 30% eiwitten.

Op zoek naar een schema met minder calorieën? Die vind je hier:
> 1700 calorieën
> 1900 calorieën

Dit is geen op maat gemaakt voedingsschema. Dus de resultaten zullen per persoon verschillen. Ik heb dit schema samengesteld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik altijd fijn vond om te eten toen ik op dit aantal calorieën zat. Ik hoop dat het je zal helpen en dat je er inspiratie uit kunt halen. Veel succes!

Aan de slag!

Nu je de achtergrond informatie hebt bij dit voedingsschema is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt het schema gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken! Ready? Set… Go!

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here