kerst

Happy december! Yes, de feestmaand is van start gegaan en daarom leek het me leuk om te beginnen met mijn eerste Kerst gerelateerde vlog: Kerstspullen kopen en het huis decoreren!

Kerstpullen kopen

In deze Vlog zie je kerstspullen voorbij komen uit drie verschillende winkels. Met name de Action, Tuinland en Sostrene Grene. We gaan samen naar de winkels en daarna laat ik je precies zien wat ik heb geshopt en hoe ik mijn kerstboom optuig!

VLOG: Day in my life – Kerst shoppen & Decoreren! – Fitaddict.nl

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here