instagram

Instagram update: Wow! Het is alweer december! Afgelopen week was de laatste week van mijn trainingsschema, ging ik met de trein naar kampen (OMG!) en at ik heerlijk eten, waaronder weer eens Sushi!!!

Instagram update

?I can pretend everything is ok, but its not. ?Ik voel me de afgelopen dagen echt niet fijn en sinds gisteren voel ik me echt bagger. Ik heb nergens zin in en ben heel vaak moe. ?Ik luister daarom ook naar mijn gevoel en laat het harde werken even rusten. Toch is dit moeilijker dan gedacht omdat ik weer dat schuld/spijt gevoel krijg dat ik niet hard genoeg werk etc. Hier had ik laatst ook al een blogpost over geschreven en nu word ik wel op de proef gesteld?Ik wil gewoon snel herstellen en pak daarom nu mijn rust. Hopelijk na dit weekend weer de oude ???Fijn weekend allemaal! . . . #weekend #fitgirl #motivational #positivity #positive #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #ill #sad #girl #girlpower

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Goodmorning! ?Vandaag lekker uitgeslapen tot iets over 8 en voel me gelukkig al ietsje beter. ?Alleen een paar vlagen van hoofdpijn en al veel minder moe dus dat is al een hele verbetering. Nu drink ik deze groene sap met @innocentdrinksnl tropical juice, ?1/2 komkommer, grote hand broccoli?, kale powder en ?mixed greens powder. De smaak is ? maar het effect is ?! Ik doe het nog even rustig aan en dan is het hopelijk morgen weer game time ???? en ja ik heb de ?al staan?? . . . #weekend #fitgirl #motivational #positivity #positive #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #greensmoothie #greenjuice #juice

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

??♥️Hoppa! Weer een overwinning in tha pocket! (Voor het geval je niet weet waarom dit “bijzonder” is: ik heb al een jaar last van paniekaanvallen en durfde begin dit jaar niet eens naar de supermarkt die op 5 min afstand van mijn huis is. Ik vind autoritten en lang van huis zijn super spannend en ook eng omdat ik dan heel erg buikpijn kan krijgen en vervolgens in paniek raak, weg wil en niet rustig kan blijven. Nu doe ik zoveel mogelijk om mijn angsten onder ogen te komen en om zsm weer de oude te worden! *in een notendop*)? . Vandaag voor het eerst dit jaar met de trein gegaan en het ging super goed. Van te voren was ik heel zenuwachtig en toen ik in de trein zat en hij begon te rijden barstte de paniek een beetje los ??? het was echt lastig maar het is me gelukt! Ontzettend blij met weer een overwinning en ik voel me stukje bij beetje weer een beetje de oude. Mijn comfort zone wordt steeds wat groter en dat is zooooo fijn ??? On to the next challenge ????? . En ik wil iedereen bedanken voor het medeleven en de lieve berichten dit doet me onwijs veel goeds want het geeft me echt support op de lastige momenten. Heel erg bedankt daarvoor en ik hoop dat ik hiermee ook anderen kan helpen en inspireren om ook hun angsten onder ogen te komen en gewoon te gaan hoe eng iets ook lijkt! Het lukt ons!!!?????? . #fitgirl #motivational #positivity #positive #fitgirls #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #facingfear #killfear #fear #happy #smile

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Ooooh wat fijn dit!!! ??Smiling want: Super workout gehad na toch wel een brak weekend en een stressvolle dag?Ik kon echt even alles eruit gooien en mezelf uitdagen om alles te geven??‍♀️Het ging super en ik denk echt dat de rust van afgelopen weekend mij echt heel erg goed heeft gedaan! ??Wat fijn dat ik naar mijn lichaam heb geluisterd en dat extra beetje rust heb gepakt? Dit voelt weer super goed! ?Langzaam maar zeker mijn inspiratie, creativiteit en zin om weer te werken / actieve dingen te gaan doen weer terug, dus dat is super??? . . ?Vind je mijn outfit mooi? ❗️Je kunt ‘m nu shoppen met korting bij @womensbest want het is Cyber Monday! Laatste dag met fijne kortingen dus je kunt nog een paar uurtje profiteren + 3 free gifts ?♥️? . . #monday #motivational #positivity #positive #happy #flexing #gains #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #womensbest

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Hoi! Hebben jullie al zin in de feestdagen? ?Ik wel! Ik was bezig mijn Kerst vlog te editten en kreeg dit pakketje van @mymuesli.nl geleverd ???Lekker toepasselijk en heel leuk voor jou want je kunt nu helemaal #gratis fullsize adventsmuesli (groene koker) krijgen bij je bestelling (swipe up in stories voor de link: http://nl.mymuesli.com/christmastime-louella) en profiteer van gratis food???? let wel: geldig tot eind dit jaar! ♥️ . . #ad #muesli #mymueslilove #motivational #positivity #positive #happy #mymuesli #christmas #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #xmas #christmasgifts

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Vertel eens: wat is er deze week allemaal goed gegaan bij jou? ? . ✖️Wat iedereen (including me!) vaak doet is dit van de negatieve kant bekijken door de volgende vragen te stellen: Wat ging er mis? ❌Wat kon beter? ❌Waar heb ik een steek laten vallen? ❌Misschien zijn er wel 100 dingen goed gegaan, de negatieve dingen blijven altijd hangen??De focus ligt té veel op wat we beter hadden kunnen doen? . ?Dit komt doordat negatieve emoties over het algemeen meer denken met zich mee brengt, en de informatie wordt beter verwerkt dan je positieve emoties ? Hierdoor hebben we de neiging om meer over onaangename gebeurtenissen na te denken dan gelukkige? . ♥️Tuurlijk is het onwijs belangrijk om kritisch te zijn en continu te willen verbeteren, maar geef jezelf ook dat schouderklopje voor alle dingen die gewoon goed zijn gegaan! Door dit optimisme krijg je makkelijker positieve energie en stel je jouw mindset in op succes!☝?? . ??Dus nogmaals voor jou de vraag: wat is er deze week allemaal goed gegaan bij jou? ??? . . #thursday #motivational #positivity #positive #happy #speech #motivation #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

♥️Goodmorning! Happy december!?De feestmaand is hier en dat betekend dat ik nóg meer zin krijg in de feestdagen. ??Ik heb geen flauw idee waarom ik daar dit jaar zo enthousiast over ben, maar i’m feeling it! ???? . ??Daarom staat er nu een ‘Day in my life’ vlog online op Youtube waarin ik samen met jou ga Kerstshoppen en mijn huis ga decoreren! Dus klik de link in bio of swipe up in stories & Enjoy!?? . . . . . #xmas #holidays #positivity #positive #happy #christmastime #christmas #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #christmasparty #xmastree

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

???Ingepakt en wel! Zo ga ik tegenwoordig over straat whaha. ❄️?Sommige mensen zeggen dat ik me aanstel en dat het nog helemaal niet zo koud is maar hé i’m freezing en ben nou eenmaal geen warmbloedig persoon haha?? Met mijn dikke sjaal en winterjas overleef ik het wel ??? Ondanks dat het koud is zorg ik er wel voor dat ik minimaal 5x per week blijf trainen en dat voelt goed! Hoe zit dat bij jou? Houd jij je trainingsschema aan of sport je wel minder met deze kou?❄️?? . . #friday #motivational #positivity #positive #happy #flexfriday #motivation #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #womensbest @womensbest

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?♥️Goodmorning! Ik ga zo even naar de gym voor wat abs en cardio als laatste workout deze week. Vanaf volgende week begint mijn nieuwe schema (die ik nog niet eens heb gemaakt maar ok.) ??dus nu nog even een rustige sessie om me op te laden voor weer heel wat spierpijn, haha. Na mijn gym sessie blijf ik lekker binnen en ga ik nog wat werken, boekje lezen en chillen! Wie gaat er ook trainen?!?????
. ??Op Fitaddict.nl: Dit is de reden dat jouw ‘droom lichaam’ nooit werkelijkheid wordt?Link in bio of swipe up in stories!?
.
. #saturday #motivational #positivity #positive #happy #workout #abs #health #fitspiration #inspiration #healthy #foodie #lovelife #traininsane #fitdutchies #fitaddictnl #dutchbodybuilding #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #motivated #blogger #bodypositivity #workoutvideo #gymtime @womensbest #womensbest

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here