update

In deze nieuwe update vertel ik je alles over afgelopen week en waarom het nu tijd is voor verandering! (en jij kan weer met me mee doen!)

Fit Talk – Update | Tijd voor verandering!

Tijd voor verandering!

Misschien heb je het hier en daar al wel voorbij zien komen, maar mijn schema loopt tot een einde! Ik heb het hele schema afgerond en ben nu zes weken bezig geweest met dit hypertrofie schema. Ik moet zeggen dat het erg fijn was om weer een vaste routine te hebben voor mijn workouts, maar ik ben er nu ook wel klaar mee, haha. Ik ben wel steeds sterker geworden dus mijn kracht kan ik nu rustig weer opbouwen, maar wat ik mis is het ritme. Ik heb op dit moment moeite om de juiste balans te vinden tussen rust en werken. Ik sta altijd zo vroeg mogelijk op om zoveel mogelijk gedaan te krijgen, maar tijdens mijn workouts merk ik dat ik niet echt ‘moe’ ben, maar niet de optimale kracht heb om mezelf tot het uiterste te pushen. Mijn spieren zijn snel moe, als dat het iets duidelijker maakt, haha. Ik weet niet zo goed hoe ik het verder moet omschrijven.

Winterdip?

Deze week had ik net als vorige week vaak de behoefte om lekker thuis te blijven, niks te doen en tv te kijken onder een kleedje. Ook ben ik snel moe en wat meer prikkelbaar. Ik zocht de symptomen op van een winterdipje en ik denk dat nu een beetje aan het toeslaan is bij me. Gelukkig kan ik mezelf toch goed motiveren om dingen te doen, actie te ondernemen en verder te gaan met mijn to-do’s en planning. Ik krijg vaak niet zoveel gedaan als ik aan het begin van de dag had gehoopt, maar toch. Zolang ik goed bezig blijf en mezelf kan blijven motiveren gaat het goed. Toch blijft het soms lastig om die motivatie te vinden en zadel ik mezelf al gauw op met schuldgevoelens omdat ik voor mijn gevoel ‘te weinig doe.’ Ik stel veel eisen aan mezelf en aan het werk wat ik doe en dat vreet energie. Ik ben nog steeds op ontdekking hoe ik de juiste balans kan vinden, maar voor nu probeer ik me toch meer te focussen op rustig aan doen en er voor zorgen dat ik niet té veel wil en doe, want straks is het wel over en uit.

Voeding en gewicht

Zoals ik vorige week al zei in mijn update heb ik het gevoel dat ik iets voller ben geworden. Daar heb ik deze week eerlijk gezegd niet heel veel aandacht aan besteed maar ik heb wel minder buiten de deur gegeten (afhaal) dus dat is mooi. Ik probeer ook mijn macro’s goed in de gaten te houden en dat is afgelopen week wel heel goed gegaan! Ik zat 5/7 dagen goed. Soms vul ik My Fitness Pal helemaal in, soms niet en dan tel ik in mijn hoofd. Ik eet namelijk vaak dezelfde voedingsmiddelen waardoor het makkelijker wordt om een berekening te maken en dan hoef ik ook niet steeds alles in te vullen.

Nieuwe schema

Wat mijn nieuwe schema wordt houd ik nog even voor je geheim, maar hij komt z.s.m. online zodat jij hem samen met mij mee kunt doen! Het schema zal dan weer verschijnen op de gratis download pagina waar je je voor kunt aanmelden.

Ik wens je heel veel succes deze week, zet ‘m op!
P.s: er komen deze week ook tips online hoe je de feestdagen kunt overleven en het gezond kunt houden (tips & tricks!) dus stay tuned!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here