vlog

Vlog tijd! Pff! Afgelopen week ging ik voor het eerst dit jaar met de trein op bezoek bij Michell mijn beste vriendin. Ik had er heel veel zin in maar die treinreis was toch nog best pittig…

Voordat je deze vlog kijkt:

Ik heb al langer dan een jaar last van paniekaanvallen. In het kort is dit wat er is gebeurd: Ik moest begin vorig jaar onverwachts mijn studenten studio uit. Ik moest vóór augustus een nieuwe woning vinden, anders stond ik op straat. Letterlijk. Ik zocht en zocht maar vond niks. Pas last minute in de laatste maand, kreeg ik een woning toegewezen. Iedere dag had ik stress en was ik op zoek naar een huis. Telkens werd ik afgewezen en kreeg ik geen woning. Dit heeft er voor gezorgd dat ik continu stress, op stress, op stress heb ervaren.

Maar toen ik een woning had, was ik er nog niet. Het verhuizen, bloggen, fulltime werken en 5x per week willen trainen deed er nog een schepje bovenop. Tijdens de verhuizing ontstonden mijn paniekaanvallen. Telkens als ik ergens heen ging kreeg ik ineens last van mijn maag. Ik raakte in paniek en wist niet wat ik moest doen. Mijn darmen bezweken onder de stress.

Daarna heb ik een tijd gehad dat ik dacht: ik ga gewoon niet meer weg, dan heb ik er ook geen last van. Ik raakte een tijdje in een soort isolement en het enige waar ik nog heen ging / durfde was mijn werk. Ik kreeg last van vermijdingsgedrag en toen ben ik naar een Psycholoog gegaan. Sinds dien ben ik aan het herstellen en probeer ik continu mijn angsten onder ogen te komen om deze te overwinnen. Ik ben altijd heel erg vrij geweest in mijn doen en laten en nu heb ik hier last van. Een enorm contrast maar in het afgelopen jaar ben ik al zó veel vooruit gegaan!

Om je even een beeld te geven: in januari durfde ik niet eens naar de supermarkt die op 5 minuten loopafstand vanaf mijn huis is. Nu durf ik bijna overal weer heen met de auto en onderneem ik weer dingen. Toch blijft het lastig voor me om rustig te blijven tijdens lange autoritten, of wanneer ik lang van huis ben. Dit is iets waar ik me nu sterk voor maak om te overwinnen. Ik heb nog regelmatig erg veel last van buikpijn, erge spanning en stress als ik het huis verlaat, maar ik hoop dat in de toekomst 100% te overwinnen!

VLOG: Day in my life – Facing my fear | Met de trein + Eten

In deze vlog zie je dat ik met de trein naar Michell ga en ook heb ik weer gefilmd wat ik allemaal eet op deze dag. Enjoy!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here