VLOG: Wat eet ik in één dag? | Alléén maar carbs + How to dumplings maken!
 
Voorbereiding
Kook- Baktijd
Totale tijd
 
Heerlijke Dumplings met gehakt
Geschreven door:
Recept type: Dumplings
Porties: 1-2 personen
Ingrediënten
  • Diepvries Dumpling vellen kant-en-klaar (Toko)
  • 200-300 gram gehakt
  • 1 stengel bosui
  • Zwarte peper
  • Snufje zout
  • Evt. extra kruiden die je zelf lekker vindt
Instructies
  1. Bak het gehakt rul en bruin in de pan en voeg daarna de kruiden en de bosui toe.
  2. Laat het mengsel vervolgens afkoelen in een schaaltje tot het echt bijna helemaal koud is.
  3. Neem een ontdooid dumpling velletje en vouw zoals aangegeven in de video
  4. Zet al je dumplings in de pan en bak tot ze aan de onderkant bruin worden.
  5. Neem 50 ml water en giet dit in de pan, leg er snel een deksel of folie papiertje op zodat de dumplings kunnen stomen. Laat ze voor ongeveer 2-3 minuten stomen tot al het water verdampt is.
  6. Als ze gestoomd zijn kan de folie er af en kan je ze nog kort laten bakken.
  7. Klaar! Genieten maar!
Recipe by Fit Addict at https://www.fitaddict.nl/?p=12976