Home Start hier

Start hier

Hey you!


Welkom op FitAddict – De plek voor iedereen die wilt 
afvallen, een betere leefstijl wilt creëren en meer wil weten over onderwerpen als meal preppenmacro’s berekenen en mijn persoonlijke verhaal.

Snel aan de slag met mijn gratis trainingsschema’s, voedingsschema’s en guides? Schrijf je dan direct in!

Waar heb je hulp bij nodig?

De meeste bezoekers van mijn Fitness Blog willen graag weten hoe ze de omschakeling kunnen maken naar een gezondere leefstijl. Maar ik kan me goed voorstellen dat jij hele andere doelstellingen hebt. Gelukkig is mijn blog ontzettend breed en is er over ieder onderwerp wat te maken heeft met health & fitness genoeg informatie te vinden.

Om het overzicht te bewaren en om je wegwijs te maken op mijn blog heb ik een handig overzicht gemaakt zodat je direct kunt navigeren naar het onderwerp wat jou het meeste aanspreekt of waar je meer over te weten wilt komen. Klik hieronder op een van de links om Fitaddict.nl te ontdekken:

> MIJN VERHAAL
> AFVALLEN
> MINDSET
> RECEPTEN
> MEAL PREPPEN
> TRAININGSSCHEMA’S
> KRACHTTRAINING

Droom jij van een fit en gezond lichaam?

Als je er van droomt om eindelijk dat fitte- en gezonde lichaam te creëren, ben je bij Fitaddict.nl aan het juiste adres!

Mijn fitness blog is opgericht voor alle dames die de beste versie van zichzelf willen worden, maar dan op eigen kracht zonder gekke methoden, rare supplementen of dure programma’s. Ik geloof dat iedereen kan afvallen als je maar graag genoeg wilt. Je moet er genoeg tijd in willen investeren en ontdekken wat voor jou werkt zodat je er een echte leefstijl van kunt maken. Daarom geef ik dagelijks tips, advies en duidelijke informatie zodat je stukje bij beetje dichter bij jouw droom lichaam kan komen.

Louella

Mijn verhaal: van 90 naar 60 kilo

Ik ben zelf op eigen kracht ontzettend veel gewicht verloren. Van begin 2014 tot zomer 2015 (1,5 jaar tijd) ben ik 30 kilo afgevallen. Dat was een hele prestatie op zich en ik ben er enorm trots op.

In die tijd heb ik mezelf laten zien en bewezen dat ik wel degelijk discipline en doorzettingsvermogen heb terwijl ik altijd dacht dat ik dat niet had. Dit gaf mij nog meer kracht en energie om steeds een stapje verder te gaan.

Ik werd verliefd op alles wat maar met krachttraining te maken heeft en daarom ben ik na het afvallen door gegaan met deze gezonde leefstijl en heb ik tot op heden allerlei fases doorlopen om nóg beter te worden.

fitness blog

Fitaddict.nl was geboren

Tijdens mijn transformatie en in het najaar van 2014 realiseerde ik me dat mijn leven echt onwijs was veranderd. Van roken, drinken en ongezond eten, naar een super fitte leefstijl. Dit zette me aan het denken. Als ik dit kan, kunnen anderen het ook! En dat klinkt natuurlijk onwijs cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Ik was namelijk de definitie van lui, onsportief en ongezond. Dat ik mijn leefstijl zo om heb kunnen gooien is iets moois en dat kan jij ook!

Daarom heb ik Fitaddict.nl opgericht. Om bij jou ook die knop om te laten gaan en je te helpen bij het bereiken van je doelen. Ik weet precies hoe je je voelt als je onzeker bent over je lichaam en ontzettend graag dat overgewicht kwijt wilt raken. Ik denk dat dit iets heel moois is, want zo kan ik je nog beter helpen en informeren omdat ik me goed in je kan verplaatsen.

Ik probeer mijn health & fitness blog zo goed mogelijk te laten groeien en ontwikkelen. Zo post ik iedere maandag een video update en heb ik al meer dan 200 artikelen live staan. Er komen nog heel veel meer mooie dingen aan, dus ik hoop dat je me blijft volgen om dit allemaal mee te maken!

Lezeressen over Fitaddict.nl

Hoi Louella, ik volg je sinds kort. Maar heb alle oude blogs van je site doorgelezen. Je inspireert me enorm. Wat heb je inmiddels veel bereikt. En heerlijk dat je ‘zo gewoon’ blijft. Bedankt en lieve groetjes

– Sarah

Ik kwam je profiel tegen op Instagram en via daar kwam ik hier terecht! Wat een super leuke blog zeg! Echt hij hoort nu bij mn dagelijkse check lijstje. Het staat ook in mn beginscherm You go girl!

– Clarissa

Hoi Louella. Heb een kleine 2 weken terug je blog pas ontdekt, maar in één ruk al je artikelen tot nu toe gelezen. Je journey inspireert me, en ondanks dat ik niet van echt ‘ver’ hoef te komen heb ik dankzij jou weer zin gekregen om te gaan trainen. Heeeel veel liefs en dankjewel voor je leuke schrijfsels!

– Marilou

Ik wil even zeggen, hoe blij ik ben dat ik jouw site heb gevonden!! (per toeval) Je schrijft leuk en het zijn allemaal interessante en vooral inspirerende verhalen! Nou volg ik nog wel wat meer sites, maar dit is de enige waarin ik mezelf herken. Ga zo door!!

– Floortje