Animal Cuts

In een eerdere post schreef ik dat ik de werking van fatburners en andere vet verbrandende middelen niet echt kon beoordelen en dat deze vaak ook niet veel voor je doen, want dat zou betekenen dat het ‘wondermiddelen’ zijn, right?! Toch kreeg ik -na het lezen van veel reviews en info- de kriebels om eens Animal Cuts van Universal te proberen. Ik heb het 21 dagen getest, nu de review!

Het eerste wat ik hierover wil zeggen is dat het ONT-ZET-TEND veel pillen zijn om in te nemen. Damn. Ik was al niet zo’n pillen popper, maar dit… pff. Lees: 9 pillen ‘s ochtends en 9 pillen 4-6 uur later. Yep, that happened.

De pillen hebben geen geur, en geen smaak. Het zijn allemaal ‘gladde’ pillen dus je kunt ze makkelijk doorslikken. Ze zijn voorverpakt in kleine zakjes, wat erg handig is. Kun je nagaan hoeveel moeite het zou zijn om elke dag al die pillen uit te zoeken? Nu pak je dus easy een zakje.

Wat beloofd Universal met Animal Cuts? 

– Meer definitie en ‘lijntjes’
– Vermindering van overtollig vocht/water
– Moet er voor zorgen dat je er over het algemeen ‘droger’ uit ziet
– Minder honger gevoel en vreetbuien etc.

Ik heb het getest, en wat vond ik er van?

Toen ik mijn eerste zakje nam, werd ik daarna licht misselijk en een beetje draaierig. Dit was gelukkig eenmalig en hierna heb ik het niet weer zo ervaren. Anders was ik er sowieso mee gestopt, want dat wil ik natuurlijk niet!

Ik had niet minder honger of trek ofzo, dat bleef gewoon allemaal hetzelfde. Ik moet zeggen dat het misschien wel wat vocht heeft onttrokken uit m’n lichaam en dan vooral bij m’n buik, maar niet zo dusdanig dat ik zeg: woooo dit spul werkt vet goed. Het was geen opvallend zichtbaar resultaat.

Al met al denk ik dat ieder lichaam hier anders op reageert. Mijn vriend heeft het ook getest, en hij had aanzienlijk minder honger en minder ‘vreetbuien’, terwijl ik dit dus helemaal niet zo ervaard heb. Het krijgt overal super goede beoordelingen en reviews en dat is eigenlijk ook de reden waarom ik overstag ben gegaan voor dit product en het te proberen. Toch vind ik 34,95 veel te veel geld voor een ‘fatburner’ en is het slikken van 18 pillen op een dag + je multivitamines etc. is echt geen pretje. Ook hebben de pillen allemaal gekke kleuren; rood, blauw en geel dus ik heb het zo veel mogelijk buiten zicht van andere mensen ingenomen (werk!!) want ik wil niet dat ze denken dat ik rare dingen aan het gebruiken ben.

*afbeelding van Wakeup Nutrition

DELEN

2 REACTIES

  1. Hmm, dat draaierige lijkt me wel vervelend. Ik heb zelf goede ervaringen met Clarinol CLA. Ook geen wondermiddel, maar wel een goede ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

    • Jaa was het ook hoor! Echt heel irritant. CLA heb ik in het verleden ook gebruikt, maar het is moeilijk te pijlen of zoiets echt werkt. Klopt inderdaad, je kunt altijd supps gebruiken ter ondersteuning van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here