doelstelling

Veel mensen beginnen 2017 weer fris en alle goede voornemens zijn weer opgesteld. Op het lijstje staat vaak ook afvallen, of gezonder leven. Daarom vandaag een duidelijke toelichting hoe mijn blog jou kan helpen bij het behalen van elke fitte doelstelling!

Hoe kan ik jou helpen?

Ik blog nu iets meer dan 2 jaar over alles wat maar met een fitte leefstijl te maken heeft. Ik ben zelf door allerlei fases gegaan en alle info heb ik per fase vastgelegd op mijn blog. Iedereen heeft een andere doelstelling. De een wilt graag afvallen, de ander alleen wat simpele leefstijl veranderingen en weer een ander wil graag meer spiermassa opbouwen. Op het web staat natuurlijk onwijs veel informatie met alle tips en trucs die je kunt uitvoeren om jouw doelstelling te bereiken. Zo ook op mijn blog. Toch kan ik me voorstellen dat niet alles altijd even makkelijk te vinden is. Daarom heb ik nu per doelstelling een overzicht gemaakt, zodat jij alle informatie die je nodig hebt, snel en makkelijk binnen handbereik hebt.

Hieronder staan de verschillende doelstellingen met daarbij de belangrijkste artikelen die jou op weg zullen gaan helpen.

Ik wil mijn leefstijl veranderen

Je leefstijl aanpakken begint vaak met subtiele veranderingen. Bijvoorbeeld meer energie te krijgen, meer balans te creëren of om je fijner te voelen in je eigen lichaam. Je hebt al enige ervaring met voeding en sport, maar wilt dit jaar écht verbeteren en gezonder worden.

Motivatie:
Omgaan met negativiteit van de buitenwereld
Inspirerende artikelen en beelden om knallend van start te gaan

Voeding:
Gezonde recepten
Meer groente en fruit eten met deze tips
Hoe bereken je je energiebehoefte voor jouw doelstelling?
Hoe bereken je je macro’s?

Sport:
Sporten volhouden
Trainingsschema’s om je workout nieuw leven in te blazen

Ik wil graag afvallen

Afvallen is niet altijd makkelijk, maar wel heel basic. Geen ingewikkelde methoden, speciale shakes of voeding, maar gezonder leven en meer bewegen! Iedereen kan het, zolang je maar doorzet, volhoud en gelooft in jezelf.

Motivatie:
Tips die mij hebben geholpen om -30 kilo af te vallen
Met deze mindset kan je makkelijker afvallen

Voeding:
Voorkom dat je de fout in gaat door maaltijden voor te bereiden
Hoe vind je de juiste balans tussen gezond en ongezond?
Hoe bereken je je energiebehoefte voor jouw doelstelling?
Hoe bereken je je macro’s?

Sport:
Dit trainingsschema hielp mij bij het afvallen
Ongemakkelijk in de sportschool? Lees alles over mijn eerste keer!

Ik wil graag aankomen

Aankomen is voor mij heel erg makkelijk, maar dat is lang niet voor iedereen het geval! Met deze selectie artikelen laat ik je zien hoe ik ben aangekomen, wat ik at en hoe mijn trainingen er uit zagen.

Motivatie:
Lees hoe ik expres +20 kilo ben aangekomen
Omgaan met negativiteit van de buitenwereld

Voeding:
Hoeveel at ik tijdens mijn bulk en wat is het verschil met een cut?
Hoe bereken je je energiebehoefte voor jouw doelstelling?
Hoe bereken je je macro’s om langzaam maar zeker aan te komen?
Tips om in bulk te eten / meer te eten

Sport:
Massa opbouwen (powerlifting) trainingsschema 2016


Ik hoop dat ik jullie met dit overzicht een beetje kan helpen. Op gegeven moment is er zoveel informatie beschikbaar, dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. Ik wil je heel veel succes wensen bij het maken en behalen van je doelstellingen!

DELEN

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here