instagram

Jo dit was echt een vette week! Eindelijk weer een beetje het gevoel dat ik meer controle krijg over mijn angsten. Ook ging ik naar mijn eerste les gewichtheffen en was ik enorm sterk tijdens mijn workouts!

Instagram update

Goedemorgen allemaal! Dit beeld is toch echt wel alles omvattend. Wat ik afgelopen week mentaal heb bereikt heeft me echt zó goed gedaan. Ik voel me echt al een stuk vrijer. Naast mijn eerste les gewichtheffen van afgelopen week, was er nog iets leuks gebeurd op psychologisch gebied. En dat lees je vandaag allemaal in mijn nieuwste ‘psycholoog update!’ Klik de link in mijn bio of ga naar www.fitaddict.nl ????‍♀️ En! Vanavond ga ik wéér iets nieuws en leuks doen! Ik ga vanavond na werk trainen bij de nieuwe Basic Fit hier in Zwolle. In mijn huidige gym mis ik toch wel een aantal apparaten en wat meer ruimte, dus we gaan daar eens kijken! Ben benieuwd ???? Fijne dag allemaal kick some assssssss ☑️??

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Throwback to my most ripped shape EVER! So ready to beat this ???? I want my abs back ???

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Green tea latte ??? Keeps me going when you have no time to really eat! Wat halen jullie meestal bij Starbucks?? Ben benieuwd ?☺️

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here