instagram

Nee, dit was geen fijne week. Ik heb veel verdriet gehad om mijn opa, alles gegeten wat los en vast zit en ik durf niet meer op de weegschaal. Gelukkig gingen mijn trainingen vaak wel goed, dus dat was een lichtpuntje.

Those we love don’t go away They walk beside us every day Unseen, unheard, but always near Still loved, still missed and very dear ?

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Yeey echt zo leuk ik mocht heel wat varianten van MyMuesli testen ? toen ik ze ontving heb ik direct een schaaltje oats klaargemaakt en daarop de drie soorten gestrooid om ze gelijk te proberen. Hieronder per smaak mijn mening: ▪️40% Protein is echt mijn favoriet. Het heeft een fijne smaak met af en toe een hint van iets zoets. Het is neutraal en kan daarom door én op alles! ?? ▪️Apple Crunchy Paleo vond ik de minst lekkere. Ik vind de stukjes gedroogde appel te veel en op gegeven moment erg zoet. Toch kan ik hem aanraden als je van zoete muesli houd en gek bent op appel! ? ▪️Coconut Crunchy Paleo is ook echt onwijs lekker. De coconut flakes en de frambozen er door is echt een hele lekkere combo. Door de kwark, met melk of op yoghurt, het maakt iedere snack of ontbijt compleet! ? ? PLUS! Iets super leuks, wil je een GRATIS proefpakket van MyMuesli? Ga dan naar www.mymuesli.nl/fitaddict en probeer het zelf! (het kan tot uiterlijk 20 maart dus wees er snel bij!) ???

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Flexfridayyyyyy ???? And happy weekend everyone ???

Een foto die is geplaatst door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here