cheatday

Tijdens een cheatday eet ik alles wat ik lekker vind en waar ik zin heb. Maar tijdens deze cheatday was voor mijn gevoel anders dan de andere cheatday’s. Ik at veel suiker en dingen die ik normaal gesproken ook niet eet…

Epic Cheatday: Opweg zonder ontbijt

De dag begon zonder ontbijt. Dat moet ik toegeven. We gingen vorige week zaterdag snel de deur uit omdat mijn vriend graag een Nintendo Switch wou kopen. We reden naar Ommen, want daar hadden ze er nog een op voorraad. Rond een uur of half 12 waren we weer terug in Zwolle en we hadden allebei wel trek. Ik had de hele week al zin in McDonalds, dus daar gingen we heen. Ik bestelde het volgende:

– Gewone hamburger
– Big Mac
– Big Tasty

cheatday

cheatday

En dit heb ik allemaal opgegeten en dat ook nog eens vóór 12 uur. Geloof me, op een ‘normale’ cheatday doe ik dit echt niet, dus dit was een uitzondering. Toch ben ik enorme voorstander om alles open en eerlijk met jullie te delen dus daarom doe ik dat nu ook.

Epic Cheatday: Eenmaal thuis…

Toen we weer thuis kwamen ging mijn vriend aan het werk en ik besloot lekker een dagje thuis te blijven en te gaan gamen. Nou ja en als je thuis bent heb je natuurlijk toegang tot alles wat er in je voorraadkastjes ligt en dus at ik het volgende:

– 2 Donuts
– 4 Kinder chocolade reepjes
– 1 Pakje Prince koekjes

cheatday

cheatday

cheatday

Beetje stom want ik was echt gedachteloos aan het eten. Ik was druk met mijn spel (Sims 4) en dus ook niet bewust bezig met wat ik aan het eten was. Toch heb ik er wel van genoten en het waren dingen die ik al lang niet meer had gehad.

cheatday

Ook heb je misschien wel gezien dat ik vorig weekend een Oreo Cheesecake had gemaakt. Nou, daar heb ik dus ook nog een stuk van gehad. Dat was machtig joh, niet normaal. Ik at die taart zó langzaam, omdat ik anders echt misselijk zou worden. Maar ik keek er zo naar uit, dat ik echt een stuk moest hebben. De taart was in eerste instantie gemaakt voor de Oma van mijn vriend, maar die krijgt dat natuurlijk nooit in haar ééntje op (hihi).

Epic Cheatday: Avondeten

Tja, en als je me een beetje kent weet je vast wel dat ik op een cheatday meestal pizza eet. De vorige keer had ik een kleine Buffalo Chicken pizza van New York Pizza, en die heb ik nu in een groot formaat besteld en daarbij een kleine ‘Garlic Bread’. De pizza was toch wat minder lekker dan ik me kon herinneren van de kleine variant, maar pizza blijft pizza!

cheatday

cheatday

Verder heb ik die avond van mijn cheatday nog een beetje Ben & Jerry’s gehad en verder niks meer. Leek me ook wel zat zo. Meestal eet ik echt niet zó veel als dat ik op deze dag heb gedaan, en daarom vond ik het ook de moeite waard om dit met jullie te delen.

cheatday

Het blijft heus niet altijd bij 1 cheatmeal of 1 snack. Deze dagen zitten er ook tussen en dat is helemaal niet erg. Ik geniet er heel erg van en probeer al mijn maaltijden en snacks echt zo bewust mogelijk te eten zodat ik er optimaal van kan smullen.

DELEN

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here