womensbest

Vorige week ontving ik een heel leuk pakket van Women’s Best. Ik heb allerlei sportkleding gekregen en in deze post ga ik je laten zien wat ik er van vind!

Ik ben gesponsord door Women’s Best. Er is mij een samenwerking aangeboden en die ben ik met hun aan gegaan. Deze blogpost komt echter 100% vanuit mijzelf omdat ik erg enthousiast ben en jullie daarom graag de kwaliteit en de pasvorm van deze producten wil laten zien!

womensbest
womensbest
womensbest

Women’s Best – Sport BH

Laten we beginnen met de sport bh. Toen ik deze uit de verpakking haalde was ik echt al heel verbaasd én enthousiast tegelijkertijd. Ik voelde het gewicht van het zakje en dacht: ‘Wow, dit is best een ‘zware’ sport bh.’ Maar dat kwam dus door het volgende: deze sport bh heeft padding! YES! Want als ik ergens niet tegen kan is het een sport bh die bestaat uit een dun lapje stof en waar verder geen voorgevormde pads in zitten. Dit is dus echt perfect. Ik vind het namelijk echt niet fijn om met ‘post’ rond te lopen in de sportschool. Post is mijn afkorting voor: ‘Plots Opkomende Stijve Tepels.’ Hahahaha. Ja, dat is niet charmant vind ik. Dus die wil ik dan ook niet. Ik draag altijd een sport bh met padding omdat het ten eerste fijner zit en het ziet er mooier uit!

womensbest
womensbest

Maat: M
Pasvorm: Perfect, met padding (voorgevormd)
Prijs: 39,90
> Shoppen

women's best

Women’s Best – Legging

Ik ben altijd bang als ik leggings koop / krijg van een ander merk dan Nike. Waarom? Omdat mijn aller eerste legging van Nike was en die heb ik serieus nog steeds. Dat ding zit zó onwijs lekker, en blijft echt lange tijd goed en mooi. Daarom is het voor mij heel moeilijk om die kwaliteit en pasvorm door een ander merk te laten overtreffen (of het in de buurt te laten komen). Maar! Toen ik deze legging van Women’s Best uit de verpakking haalde en aantrok, dacht ik maar één ding: is. dit. Nike?! Ja! De stof, de pasvorm en de kwaliteit van de legging kwam daar echt mee overeen. Dit is dus de reden dat ik dit uit spontaniteit en enthousiasme graag voor jullie wou reviewen, omdat de kwaliteit van Women’s Best dus echt super goed is. Ik was er helemaal verbaasd door. Ik trok de legging aan en sprong van blijdschap rondjes door het huis, haha. Vraag ‘m vriend maar, hij heeft het moeten aanschouwen hahaha.

womensbest
womensbest

Maat: M
Pasvorm: Super fijn, kwaliteit doet me denken aan Nike
Prijs: 44,90
> Shoppen

Women’s Best – Trui

Ook heb ik een trui mogen ontvangen en ook over deze ben ik enthousiast. Het is een zware kwaliteit sport stof wat ademend is en waar veel stretch in zit. De hoodie heeft een buidelzak voorop wat handig is om je telefoon bijvoorbeeld in te doen tijdens het trainen. Ik heb maat L besteld omdat mijn bovenlijf best groot is en daar heb ik goed aan gedaan. Hij past perfect en zit niet te strak. Door de stretch stof is het ook een hele fijne stof om in te loungen of om aan te doen naar werk (casual friday ;))!

womensbest
womensbest

Maat: L
Pasvorm: Fijne luchtige en stretchy stof
Prijs: 39,90
> Shoppen

Al met al zijn het dus hele mooie producten van goede kwaliteit. De levering duurt ook niet lang (binnen 3-4 dagen heb je het in huis) en daarbij wordt het netjes geleverd. Het kwam in een leuke roze / groene doos en alle producten waren individueel verpakt in mooie zip hoesjes. Het is eigenlijk alles wat je van een internet bestelling mag verwachten! Ik ben erg enthousiast en zal mijn Women’s Best kleding met veel plezier dragen!

women's best

women's best

Benieuwd geworden en wil je een kijkje nemen op de Women’s Best site? Klik dan hier.

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here