fit fair

Woehoe! Ik ben uitgenodigd voor de Fit Fair 2017, en jij kan er ook bij zijn! Ik twijfelde eerst heel erg of ik wel zou kunnen gaan i.v.m. mijn angsten, maar ik ga het gewoon proberen. Jullie slepen mij er wel door heen, toch?! Lees snel verder voor meer over het event en hoe je GRATIS 2 kaarten kunt winnen!

Wat is Fit Fair?

Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness events.

Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding.

Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Het bij elkaar brengen en inspireren is onze missie.
Het creëren van beleving tijdens evenementen is onze kracht.

Welcome to Fitfair.

fit fair

Spannend!!

Toen ik het mailtje kreeg met daarin de vraag of ik er bij wou zijn, raakte ik weer in paniek. Ik dacht: hoe moet ik dit nou doen, ik ben bang dat ik helemaal flip zodra ik daar ben en het zal wel onwijs druk zijn want dat is natuurlijk altijd zo met dat soort events en beurzen.

Maar ineens stond ik er bij stil en dacht ik: ‘Nee. Niet nog een keer. Ik laat mij deze leuke ervaringen niet ontnemen. Ik wil niet dat ik alles moet afzeggen omdat ik ‘last heb’ van angst- en paniekaanvallen. Dit is mijn leven en ik moet het overwinnen. Ik ga de uitdaging aan en laat niets in mijn weg staan.’ Want ja, het is natuurlijk wel zo dat ik niet altijd alles maar kan blijven afzeggen. Zo mis ik gewoon hele gave ervaringen en kan ik mijzelf niet verder ontwikkelen. Ik moet dit zien als een nieuwe uitdaging die ik moet overwinnen. Daarbij is het natuurlijk echt wat voor mij, want alles draait die dag om fitness en een gezonde leefstijl. Dat mag ik gewoon niet missen!

Ook stond er in de mail dat er een mogelijkheid is, dat mijn volgers (jullie dus!) mij kunnen ontmoeten met een meet & greet. Hier is een speciale area voor en dan kunnen we -in plaats van alleen online- elkaar ook in het echt ontmoeten en even een praatje maken! En ik ga jullie eerlijk zeggen: dat vind ik super leuk, maar ook heel, heel, heeeel erg spannend. Vooral omdat ik nog steeds last heb van mijn angsten en ik hoop dat ik gewoon optimaal kan genieten en mezelf kan zijn. Ik ga er gewoon voor en ik ga mijn best doen!

Win kaarten!

Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dit event. Dus lijkt het je leuk om hier bij te zijn en mij ook te zien? Houd mijn Instagram en Facebook dan in de gaten. De winactie komt z.s.m. online!

DELEN

2 REACTIES

 1. Leuuuk!!! Ik kom dan zeker even met je praten. Ben je er beide dagen zoals het er nu naar uit ziet?
  Ikzelf gebruik de Bach anti stress spray, en valsispert extra rust tabletjes. Misschien is dit ook wat voor jou? Dat je daar bijvoorbeeld twee weekjes van tevoren mee begint. Al is het maar zodat je op dat moment denkt ‘ik heb mijn spray gebruikt dus ik voel me rustig’.

  • Hey Lynet,

   Ah gezellig! Ik denk het wel, moet nog even kijken hoe alles loopt! Oh, wat een goede tip ik heb er nog nooit van gehoord, ik zal er eens naar kijken. Bedankt!

   Liefs xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here