instagram

De eerste Instagram update van april alweer! Echt weer een fijne week gehad waarin ik onder andere een mooi percentage vet verloor, ik bekend maakte dat ik naar de Fit Fair ga én ik heb natuurlijk weer aan mijn angst- en paniekaanvallen gewerkt.

Instagram update

Het is vandaag letterlijk ‘sun’day! ☀️ Enjoy!! ?? @womensbest #womensbest

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

?✨“You can eat all the raw cacao, soy protein chia quinoa in the world, but if you’re still obsessing about that one slice of pizza you ate last week, that’s not healthy. Don’t sacrifice a healthy mind in the pursuit of a healthy body. ??? Yes dit is zo waar! Hoe vaak ik het zelf ook al heb meegemaakt in mijn eigen progressie… Zucht. Ik heb de afgelopen twee jaar heel strict en super toegewijd gegeten en getraind. Toch, als ik nu terug kijk, realiseer ik me dat ik een aantal mooie momenten heb laten schieten voor mijn ‘droom lichaam’ en dat setje abs die ik zo graag wilde. ?Ja, het is mooi en fijn om dedicated te zijn en alles op te geven om je doel te bereiken, maar als het ten koste gaat van je mindset en gefrustreerd raakt wanneer je iets ongezonds eet, dan is er echt iets mis. ???? Gelukkig heb ik nu al veel meer balans kunnen vinden, en luister ik steeds meer naar mijn lichaam. Het voelt beter, en het voelt goed. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. Dat je jezelf fijn voelt in je eigen lichaam en dat je daarbij ook nog eens een goede, gezonde mindset hebt! Vergeet dat niet! ??? Wil je meer lezen over het verschil tussen de vorige jaren en nu, en hoe ik vandaag de dag meer balans vind? Check dan even mijn nieuwste ‘Cut update’ op www.fitaddict.nl! (Klikbare link in bio).??▶️

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

“There is never just one thing that leads to success for anyone. It’s always a combination of passion, dedication, hard work, and being in the right place at the right time.” —————————————————————- ⭐️Succes komt je nooit aanwaaien. Het groeit niet aan een boom, het is niet verkrijgbaar in de winkel en het komt al zeker niet uit de lucht vallen. Als je iets heel graag wilt, ga er dan voor de volle 100% voor. Sta vroeger op als dat nodig is, werk langer door en doe gewoon meer om je doel te bereiken. —————————————————————- ⭐️Heel veel mensen zien uiteindelijk alleen het eind resultaat van je harde werk. Niemand ziet dat je om 5:00 opstaat voor je morning run. Niemand ziet dat je twee uur per dag traint. Niemand ziet ook maar iets van dit alles. Dat is ook de reden waarom alleen JIJ kunt zien of je succesvol bent of niet. —————————————————————- ⭐️Vond het ook wel grappig dat ik laatst iemand iets vertelde over een persoonlijk succes wat ik bereikt had (en waar ik zelf heel trots op was) en vervolgens kreeg ik de reactie: “Goh, en dat door dagelijks één fotootje te plaatsen op je Instagram!” JA! Zo zit ’t ook echt. NOT. ? —————————————————————- ⭐️En dat bedoel ik dus, dat mensen alleen hier en daar wat oppervlakkige dingen meekrijgen van je hele journey. Ze kijken simpelweg niet verder dan hun neus lang is. Niemand ziet al je harde werk wat je ergens in stopt, en dat hoeft ook helemaal niet. Als JIJ het maar ziet. Want dit alles doe je voor jezelf. Voor je eigen ontwikkeling. Voor je eigen succes. Doe daarom altijd waar jij je goed bij voelt en wat jou verder gaat helpen. Mensen hebben hun mening toch wel klaar, wat je ook doet. Het beste is gewoon lekker schijt hebben en je eigen weg (en hart!) volgen! ? —————————————————————- ??Meal prep tips nodig? Surf snel naar www.fitaddict.nl en check mijn zéér complete blogpost over alles wat maar met meal preppen te maken heeft! (Klikbare link in bio as always!)??

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

?Focus on the journey, not the destination. Joy is found not in finishing an activity but in doing it. ⭐️?

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

Wow! Vorige week was echt sick, ik deed zó veel dingen buiten mijn comfort zone en ging de strijd aan met mijn angsten. Guess who won ? Yes yes its me ??!! Ik ben uit eten geweest (en ik heb het eten ook nog eens binnen gehouden ?ja echt!!), ik ging 2 uur lang winkelen in een overvolle -net geopende- Primark ?? en daar bovenop heb ik voor het eerst in tijden een mega lange autorit gemaakt naar Nordhorn Duitsland en ik heb het -ondanks een overvloed aan stress en tranen-, gered! —————————————————————- ⭐️?Wil je het hele verslag lezen over hoe ik mijn angsten heb getrotseerd, dan moet je zeker even mijn blog checken: www.fitaddict.nl ▶️?✨ klikbare link in bio ??

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

‪”Een van de moeilijkste beslissingen die je in je leven zult tegenkomen, is de keuze om weg te lopen of harder te proberen.”‬ —————————————————————- ‪?Iedere dag zit vol met keuzes, opties en mogelijkheden. Soms is het makkelijk om de eenvoudigste weg te kiezen en weg te lopen van de moeilijke dingen, maar brengt die weg jou ook waar je wezen wilt? ?‬ —————————————————————- ‪✨?Kies verstandig want je hebt maar één leven. Een leven waarin de tijd oh zo snel gaat. De weken, maanden en jaren vliegen voorbij. ⏳Is het het waard om nu die makkelijke weg te kiezen? Of kies je toch voor het pad waarvan je weet dat het lastig gaat worden en waar je heel hard moet werken? Aka het pad wat leidt naar jouw droom en misschien wel jouw ultieme geluk! ?‬ —————————————————————- ‪?Want ookal zal je hier en daar wat mislukken, dat maakt je nog geen mislukkeling! Dus kijk vooruit, focus op je doel, denk aan die droom die je hebt en ga er voor de volle 100% voor. Succes zal komen, als je maar hard genoeg én lang genoeg probeert. ??‬ —————————————————————- ▶️ Nu op www.fitaddict.nl: Hoe kan je zorgeloos buiten de deur eten, terwijl je aan het afvallen bent? Ik geef handige en bruikbare tips om optimaal te kunnen genieten! Klik de link in bio! ▶️ —————————————————————- ?Wearing ‘We Are Fit’ legging van @fitenstyle ! ?hij zit écht heerlijk en daarbij is ie squat- en zweet proof! ??✨ Met code ‘addict15’ krijg je 15% korting dus sla je slag ? #wearefit ?

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

Haha?? yoga pants every single day ???? #nostress #wearyogapants

Een bericht gedeeld door Fitaddict.nl (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here