women's best

Iedere maand krijg ik van mijn sponsor Women’s Best de kans om nieuwe producten, kleding en supplementen te testen. Bijna iedere bestelling koos ik voor kleding, maar dit keer leek het me leuk om speciaal voor jullie hun supplementen en producten te bestellen om te reviewen. Zo kan jij een betere keuze maken als je besluit wat te bestellen.

Women’s Best – Supplementen en voeding | Review / Taste Test

Producten die ik niet heb geproefd in de video

Er waren een aantal producten die ik in de video wel heb laten zien, maar niet direct ‘on camera’ heb getest. Daarom hieronder nog even een korte samenvatting van wat ik er van vind.

Slim Body Shake

Of het ligt aan de combinatie die ik heb gemaakt door deze shake te mixen met melk en frambozen, maar ik vond de textuur niet heel chill. Het proefde een beetje korrelig en de smaak was ook niet optimaal. Ik ben echt fan van ‘smooth’ shakes die fijn weg drinken, maar die beleving had ik bij deze Slim Body Shake absoluut niet. Ik denk dat dit komt door dat dit een meal replacement shake is. Er zitten carbs in en andere toevoegingen dus het is niet alleen eiwit. Dit weerhoud mij nu om het product te gebruiken, maar ik ga het wel op maken natuurlijk.

Vegan Protein Shake

Ook de Vegan Protein Shake heb ik ergens door heen gemengd, maar hierbij had ik niet die ervaring van een ‘korrelige shake.’ Het verschil is dan ook dat de Slim Body echt een ‘meal replacement’ is en dat het daardoor die textuur heeft. De smaak vond ik niet heel sterk aanwezig, maar dat was op zich wel fijn. Het was goed te doen en verder heb ik geen speciale op- of aanmerkingen op dit supplement.

Proteïne Cookie

Wajo! Deze was echt lekker maar dat had ik ook wel verwacht toen ik naar de voedingswaarden keek. Toch zijn de voedingswaarden van deze cookies niet zo goed als die wafels die ik in de video liet zien, maar toch best redelijk als je op zoek bent naar een lekkere ‘iets meer verantwoorde’ snack!

BCAA’s

Of het echt wat voor me spieren en herstel doet, dát durf ik nu nog niet te zeggen (daar gebruik ik het te kort voor) maar dat het lekker spul is, dat weet ik wel! De smaak Ice Tea Peach is verfrissend en subtiel van smaak. Deze is zeker voor herhaling vatbaar. De ratio verhouding van deze BCAA’s is 2:1:1.

Ik hoop dat je deze video unboxing en taste test van Women’s Best supplementen leuk vond en misschien kan ik vaker dit soort video’s posten als jullie daar behoefte aan hebben. Ik vond het zelf in ieder geval leuk om op te nemen en echt ‘on camera’ dingen te proeven zodat jullie direct mijn eerste indruk konden zien!

*Ik heb de producten in deze video gekregen omdat ik gesponsord ben door Women’s Best. Ik heb deze producten speciaal voor jullie besteld zodat je een betere keuze kunt maken wanneer je iets wilt bestellen. Zij hebben mij dus niet de opdracht gegeven om dit te doen. 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here