sport outfit

Soms weet je simpelweg niet meer wat je aan moet naar de sportschool. Welke legging zit fijn, welke top kan daar bij, je kent het wel! Outfit inspiratie is natuurlijk altijd mooi meegenomen want zeg nou zelf, als je traint, kan je het maar beter doen in leuke kleding. Daarom laat ik je vandaag mijn favoriete outfits zien en welke combinaties ik het fijnst vind!

> Wil je permanent afvallen en een gezonde leefstijl opbouwen die volledig bij jou past? Dan is ‘Make It Fit’ perfect voor jou. Dit is dé methode waarmee ik op eigen kracht 30 kilo ben afgevallen!

Waar ik altijd het eerst aan denk als ik een outfit pak voor de volgende dag, is: wat ga ik trainen. Sommige leggings zitten nou eenmaal fijner voor een bepaalde spiergroep. Bijvoorbeeld, als ik benen ga trainen, zorg ik er voor dat ik een wat meer ‘high waist’ legging aan doe, die niet afzakt. Want als ik iets irritant vind is het wel te strakke, te korte, of afzakkerige (is dat een woord? Nu wel.) leggings. Super vervelend. Dat haalt compleet de focus van mijn workout omdat ik dan continu bezig ben met het optrekken van mijn legging en niet met het doen van mijn oefeningen. Annoying! Dus. Dat probeer ik me te bedenken als ik ’s avonds voor de volgende dag mijn tas inpak.

Ook iets wat ik erg belangrijk vind, zijn fijne tank tops. Ik ben af en toe nog best onzeker over een kwabje wat hier en daar wat meer accent krijgt door een bepaalde stof of materiaal. Daarom ga ik je nu echt mijn master tip geven voor het vinden van de fijnste sport-tops. Ik zal je zeggen, meestal als ik shirts koop voor fitness en trainen, koop ik dit bijna nooit van een sportmerk (behalve in de sale). Ik vind de materialen irritant, het accentueert en vaak vind ik de prints niet leuk. Ook vind ik ze soms achterlijk duur, want 30 euro voor 1 sportshirt kan echt niet. Sorry. Behalve dan als het écht écht écht een heel leuk shirt is, dan wil ik het er nog wel eens voor uitgeven. Anders ook niet. Bij de H&M hebben ze echt een super fijn zwart tanktopje met spaghetti bandjes en die kost 6 euro. Ik heb er 4 in mijn kast liggen en ze zijn ideaal. Ik heb ze bijna iedere workout aan. Accentueert niet, is zacht en staat super leuk met een knupje aan de zijkant. Je kunt het shirt terug zien in outfit 6!

sport outfit

Sport outfit 1.

Ik vind deze outfit fijn omdat het super comfortabel zit en makkelijk te combineren is.
– Pasvorm & Comfort
De legging is super fijn en rekt goed mee. Toch zou het fijner zijn als er nóg wat meer stretch in zou zitten, maar dit is ook prima. Hij is lekker high waist waardoor deze legging ook ideaal is voor het squatten.

Het shirt is licht doorschijnend, maar wel heel luchtig en licht. Dat is heerlijk tijdens een intensieve training.

De sport bh is echt mijn favoriet. Je zal ‘m nog vaker terug gaan zien in deze outfits want het is mijn go-to bh. Ik heb er dan ook 4-5 in mijn kast liggen. Het is heel fijn over een gewone bh en bied genoeg support.

– Legging squat proof?
De legging is absoluut squat proof.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
Voor de prijs krijg je echt een prima outfit. De kwaliteit van de legging is meer dan voldoende als je kijkt naar de prijs. De top is aan de dunne kant, maar ideaal voor een zweterige workout.

sport outfit

Sport outfit 2.

Ik vind deze outfit fijn omdat het mijn booty goed laat uitkomen en de top is een keer wat anders!
– Pasvorm & Comfort
Deze legging is misschien wel de beste legging die ik ooit bij de H&M heb gekocht. Doordat hij seamless is, past hij perfect en ‘hugt’ hij mijn booty en benen. Tijdens het squatten is dit mijn absolute favoriet.

Ook dit shirt is licht doorschijnend, maar wel heel luchtig en licht. Toch draag ik dit soort modellen niet naar de sportschool omdat ik het te bloot vind.

En daar heb je die sport bh weer! Mijn go-to bh.

– Legging squat proof?
De legging is absoluut squat proof en zit mega mega mega comfy! H&M moet meer van deze maken, dan zou ik ze allemaal kopen.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
Ook al was de legging 30 of 35 euro, dan zou ik ‘m nog halen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe tevreden ik over deze ben. Ik heb er meerdere dames mee zien lopen en over gehoord dus dat kan maar één ding betekenen!

sport outfit

Sport outfit 3.

Ik vind deze outfit kleurrijk en comfortabel en de laag uitgesneden zijkanten van de top zijn heerlijk luchtig tijdens een workout.

– Pasvorm & Comfort
Deze legging is niet de fijnste die ik heb, maar omdat hij zo kleurrijk is draag ik hem graag. Voor legday doe ik hem absoluut niet aan want daarbij zakt hij wel wat af. Voor een upper body day is deze perfect.

De top heeft laag uitgesneden zijkanten / ‘arm gaten’ en dat is ideaal. Het voelt soms alsof je geen shirt aan hebt. Ook hier doe ik weer een knupje aan de zijkant omdat ik hem anders een beetje breed vind maken en hierdoor krijgt het een wat meer gedetailleerd effect.

En daar heb je die sport bh weer! Mijn go-to bh.

– Legging squat proof?
De legging is absoluut squat proof maar is niet fijn om in te squatten.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
Het shirt vind ik bij nader inzien te duur voor de kwaliteit. Online lijkt het een shirt van hele mooie kwaliteit, maar het is echt een dunne stof. De legging en de sport bh zijn prima in verhouding.

sport outfit

Sport outfit 4.

Ik vind deze outfit fijn omdat de legging mega zacht is en de top heeft lucht gaatjes waardoor vocht goed afgevoerd kan worden.

– Pasvorm & Comfort
Deze legging is ook een van de beste leggings die ik heb. Helaas ben ik te veel afgevallen en zit hij nu behoorlijk wijd. Toch draag ik hem nog vaak omdat hij zo fijn is.

Ook dit shirt is licht doorschijnend doordat er kleine gaatjes in zitten. Dit maakt het fijn om in te trainen.

En daar heb je die sport bh weer! Mijn go-to bh.

– Legging squat proof?
De legging is absoluut squat proof en zit onwijs comfortabel.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
De kleding is van goede kwaliteit en is mooi afgewerkt. Dit is de fijnste Reebok legging die ik heb. De stof is zacht en is de prijs meer dan waard.

sport outfit

Sport outfit 5.

Ik vind deze outfit fijn omdat het niet accentueert en de legging zit heerlijk en ik kan ‘m hoog optrekken wat voor extra comfort zorgt.

– Pasvorm & Comfort
Deze legging heb ik gekregen en ik ben er nog iedere dag erg blij mee. Het is te vergelijken met de Women’s Best stofjes, alleen deze zit iets strakker. De pasvorm is perfect en ook deze laat mijn booty goed uitkomen!

Het shirt komt van de H&M en is wederom geen officieel sport shirt. Dit soort shirts verkopen ze veel rond de zomer tijd (NU!) en het heeft een wat lager uitgesneden rug. Heel fijn, luchtig en losjes dus het accentueert niet en dat vind ik fijn!

Deze Primark BH kan ik iedereen aanraden. Het is een zachte stof met veel stretch waardoor het fijn is om over een gewone BH aan te doen. Daarbij zit er geen strakke band in maar is het meer een soort topje. Super comfy dus.

– Legging squat proof?
De legging is absoluut squat proof en zit fijn en wat strakker dan de andere leggings. Dit is ideaal tijdens een legday of een intensieve squat sessie. Hij blijft goed zitten en de print is natuurlijk ook super leuk.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
Alle items in deze outfit vind ik precies goed geprijsd. De legging is iets duurder dan de andere items die ik in deze post laat zien. Ik heb hem gekregen, maar voor de kwaliteit die je krijgt is het die 55 euro zeker waard.

sport outfit

Sport outfit 6.

Ik vind deze outfit fijn omdat het bootylicious is en omdat ik de stof van deze Women’s Best legging ideaal vind.

– Pasvorm & Comfort
Deze legging is een van mijn favorieten en ik kan je niet zeggen hoe vaak ik deze nu al heb aangehad. Toch zit er wel een verschil in pasvorm tussen de verschillende kleuren. De roze zit bijvoorbeeld veel strakker dan deze zwarte. Dat is echt heel raar en komt denk ik door de kleur.

En dit shirt! Dit is mijn all time favoriet. De prijs, de pasvorm, de stof, alles is top. Deze top is top!

Deze Women’s Best BH is fijn maar zit wel wat strakker dan de andere BH’s in deze post. Dat maakt ‘m ideaal voor een cardio sessie of voor een rondje hardlopen.

– Legging squat proof?
De legging is squat proof en zit heel comfortabel.

– Prijs / Kwaliteit verhouding
De prijs en kwaliteit van de legging vind ik goed, maar de sport BH vind ik iets te duur naar mijn mening. Ik heb het natuurlijk gekregen omdat Women’s Best mijn sponsor is, maar 40 euro voor een sport BH vind ik aan de dure kant.

En dat waren de outfits! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat mijn favoriete outfits zijn voor tijdens het trainen. Ik vind het erg belangrijk dat kleding lekker zit, anders lijdt het me af en kan ik niet goed focussen op mijn workout en dat is toch wel het belangrijkste! Ik ben benieuwd of jullie meer van dit soort artikelen willen zien, dus laat me het maar weten. Ik kan kleding reviewen, meer outfits posten, schoenen reviewen etc. Ik hoor het graag, fijne dag!

DELEN

15 REACTIES

 1. Leuke outfits, ik ga ook eens bij H&M kijken. Ik zit me alleen hevig af te vragen waarom je een sport bh over een gewone bh aan zou trekken. Een sport bh moet van zichzelf voldoende steun bieden.

 2. Leuke outfits, die lennings van look 4, 5 en 6 zijn gaaf! Heb ze zelf eigelijk allemaal van de h&m en eentje van Nikkie. Die van de h&m zijn inderdaad heel fijn!

 3. Bij de nieuwe hunkemoller hkmx care collectie zit een gave sport bh die niet zo plat drukt. Echt een aanrader. Verder echt leuke outfits.

 4. Jaa ik ben ook fan van primark sportkleding.
  Ik woon in de buurt van Rotterdam, daar zit een heerlijk grote Decathlon winkel, is ook een aanrader!
  Zal binnenkort toch de H&M maar eens checken.

 5. Tof! Ook leuk om te lezen hoe jij de pasvorm etc vindt. Die gele van de H&M heb ik overigens ook, noem het echt m’n paasei legging hahaha. Ben zelf fan van de Jogha leggings, die zijn voor lange mensen echt ideaal! Jammer dat ze voor nu gestopt zijn..

  • Dankjewel Rianne! Haha ja zo geel is hij idd wel! Ooh ja die zien er ook altijd zo mooi uit, fijn dat je een merk hebt gevonden dat perfect is voor jou maar wel weer jammer dat ze dan stoppen.. Misschien komt het nog eens terug! xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here