voedingsdagboek

In dit voedingsdagboek heb ik denk ik iets te veel koolhydraten gegeten, maar dat geeft niks want daar ga ik super goed op. Benieuwd wat ik allemaal heb gehad? Lees snel verder!

Voedingsdagboek met iets te veel carbs?

In dit voedingsdagboek laat ik je zien wat ik allemaal heb gegeten in één dag. Net als mijn ‘What I eat in a day’ vlogs, maar dan in foto vorm! Wil je meer van dit soort posts zien? Laat het me dan even weten, dan neem ik dat mee en kan ik er meer voor je maken!

voedingsdagboekIk begon de dag al vroeg, maar had nog niet heel veel trek in ontbijt. Ik nam daarom alleen een cappuccino en daar liet ik het even bij.

voedingsdagboekRond het middaguur gingen we even op stap en besloten we een lekker visje te halen. Mijn vriend at kibbeling en ik ging voor twee broodjes zoute haring met ui.

voedingsdagboekLekker glibberen haha.

voedingsdagboekGrote berg uitjes er op. Heerlijk!

voedingsdagboekEn ik ben absoluut geen prik drinker, maar er was op dat moment even niks anders te drinken dus na ik hier een slokje van. Ik heb vroeger (als kind) ook nooit prik gedronken dus ik ben dit totaal niet gewend. Steeds als ik een slokje neem bruist het in mijn mond en heb ik echt last van de ‘prik.’ Daarom drink ik het liever ook niet.

voedingsdagboekIn de namiddag besloot ik een smoothie te maken. Ik had nog mango van de markt en het leek me lekker om die te pureren tot een heerlijke eiwitshake. Dit zit er in de shake:
– 1 mango
– 1 schep eiwitpoeder in de smaak Salted Caramel
– Kaneel
– 300 ml Alpro yoghurt met coconut
– Vanille aroma

Was echt onwijs lekker en een goede combi!

voedingsdagboekMild & Creamy van Alpro vind ik echt heel erg lekker en is nu nog in de aanbieding bij de AH (2e gratis!) #nospon haha.

voedingsdagboekNa het trainen ga ik bij mijn moeder eten. Ik krijg pasta met rode saus en gehakt. Was erg lekker!

voedingsdagboekHmm! Dit was een heerlijke maaltijd en het vulde goed. Ik had hierna ook niet heel veel trek meer in iets want het was ook al wat later op de avond dat ik dit at (rond 19:00.)

voedingsdagboekEenmaal thuis was ik nog steeds erg vol (20:30) en het enige wat ik toen nog even snel zag liggen was de Crispy Cookie chocolade van Hands Off. Ik heb hier twee rondjes van gegeten.

Prima dagje zo! Ik merk dat ik steeds meer naar mijn lichaam luister. Ik probeer beter in te schatten wanneer ik echt honger heb. Ik eet op gevoel en stop als ik vol ben. Niet meer steeds bijhouden hoeveel calorieën ergens in zit en hoeveel ik nog ‘over’ heb voor een dag. Ik eet wat ik wil, wanneer ik wil, hoeveel ik wil. Dat bevalt tot nu toe erg goed want ik heb dagen dat ik niet verder kom dan 1200 (soms vul ik het aan het einde van de dag even in om een indicatie te krijgen zodat ik wel on track blijf en niet ineens heel veel aankom) en soms heb ik dagen dat het over 2000 calorieën gaat. Zo probeer ik een beetje balans te vinden. Tot nu toe gaat dat goed en werkt het voor me, maar ik houd altijd een scherp oog op mijn lijf want ik wil niet ineens weer heel veel aankomen. Die periode heb ik gehad!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here