vlog

Yes! Een nieuwe eetdagboek vlog online. In deze video laat ik je zien wat ik allemaal eet op een dag. Het waren vooral veel carbs en daarbij laat ik je zien hoe je zelf dumplings kunt maken en deel ik ook het recept!

VLOG: What I Eat In A Day! | Alléén maar carbs + How to dumplings maken!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze video leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Hieronder deel ik het recept voor de Dumplings. Het is erg makkelijk te maken, al is het soms wel wat oefenen met de velletjes. Na het bereiden lekker bakken in de pan voor een krokant laagje. Ideaal als avondeten, een snelle snack of party hapje!

dumplings vlog

Recept voor Dumplings met gehakt

5 from 1 reviews
VLOG: Wat eet ik in één dag? | Alléén maar carbs + How to dumplings maken!
 
Voorbereiding
Kook- Baktijd
Totale tijd
 
Heerlijke Dumplings met gehakt
Geschreven door:
Recept type: Dumplings
Porties: 1-2 personen
Ingrediënten
 • Diepvries Dumpling vellen kant-en-klaar (Toko)
 • 200-300 gram gehakt
 • 1 stengel bosui
 • Zwarte peper
 • Snufje zout
 • Evt. extra kruiden die je zelf lekker vindt
Instructies
 1. Bak het gehakt rul en bruin in de pan en voeg daarna de kruiden en de bosui toe.
 2. Laat het mengsel vervolgens afkoelen in een schaaltje tot het echt bijna helemaal koud is.
 3. Neem een ontdooid dumpling velletje en vouw zoals aangegeven in de video
 4. Zet al je dumplings in de pan en bak tot ze aan de onderkant bruin worden.
 5. Neem 50 ml water en giet dit in de pan, leg er snel een deksel of folie papiertje op zodat de dumplings kunnen stomen. Laat ze voor ongeveer 2-3 minuten stomen tot al het water verdampt is.
 6. Als ze gestoomd zijn kan de folie er af en kan je ze nog kort laten bakken.
 7. Klaar! Genieten maar!

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here