voedingsschema afvallen

Een voedingsschema kan je enorm helpen en je wat extra houvast bieden als je net begint met een nieuwe leefstijl. Daarom heb ik een voedingsschema voor je samengesteld waar je heel wat mee kan!

> Zelf een voedingsschema maken? Dat leer je hier!

Voedingsschema afvallen 1700 calorieën: waar bestaat het uit?

Voor dit schema heb ik een verhouding van 30% eiwit 40% koolhydraten en 30% vet aangehouden. Zoals je ziet heb je nog best wat koolhydraten ondanks dat dit een schema is voor het afvallen. Voor mij betekent afvallen niet dat je ineens ontzettend weinig koolhydraten moet gaan eten, omdat je ook energie nodig hebt en goed moet kunnen blijven functioneren. Daarom heb ik voor deze verdeling gekozen. Daarbij is het ook niet goed voor je lijf om te veel eiwitten te eten dus heb ik hier voor een juiste balans gezorgd. Het is al een beetje aan de hoge kant, maar aangezien deze verdeling voor mij ook altijd goed heeft geholpen, wil ik nu een voorbeeld dagmenu met jullie delen.

Verder heb ik ook veel aandacht besteed aan de vitamines en mineralen (micronutriënten) omdat dit net zo belangrijk is als het behalen van je macro’s (koolhydraten, eiwitten, vetten). Toch blijft het erg lastig om voldoende vitamines binnen te krijgen omdat je zo laag in de voeding zit, dus dit is eigenlijk niet te vermijden. Daarom wil ik je aanraden om bij dit dagmenu / als je zo weinig eet, wel een vitaminepil te nemen. Mijn favoriete vitaminepillen zijn die van Controlled Labs.

Dit is geen op maat gemaakt voedingsschema. Dus de resultaten zullen per persoon verschillen. Ik heb dit schema samengesteld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik altijd fijn vond om te eten toen ik op dit aantal calorieën zat. Ik hoop dat het je zal helpen en dat je er inspiratie uit kunt halen. Veel succes!

Aan de slag!

Nu je de achtergrond informatie hebt bij dit voedingsschema is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt het schema gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken! Ready? Set… Go!

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here