voedingsdagboek

Ik heb weer een nieuw voedingsdagboek voor je! Dit keer heb ik een afhaal lunch en een groot avondmaal waardoor er niet veel ruimte is voor snacks. Maar wat ik snack, is dan wel weer home made!

Met mijn voedingsdagboeken probeer ik je inspiratie te geven voor je eigen maaltijden en krijg je een kijkje in wat ik zoal eet. Ik heb momenteel een budget van 2200 calorieën en probeer me hier zo goed mogelijk aan te houden.

Voedingsdagboek – November week 4

voedingsdagboekDe dag begint met koekjes voor ontbijt. Ik bak rond 8:30 deze gezonde chocolate chip cookies van havermout.

voedingsdagboekZe zijn echt super goed gelukt en ik eet er één voor ontbijt.

voedingsdagboekRond het middaguur ga ik even naar buiten en het is echt een druilerige dag. Ik voel me de hele week al niet zo fit dus ik besluit een Jungle Juice te halen bij Bagels & Beans. Ik was de foto vergeten maar gelukkig had ik ‘m wel op Instagram stories geplaatst!

voedingsdagboekOok haal ik in de stad twee broodjes Subway. Dit vind ik erg lekker en daar had ik die dag gewoon zin in. Ik heb hier een Beef Supreme met bijna alle groenten en zonder saus.

voedingsdagboekEn dit was de American Steakhouse melt. Ook erg lekker. Ik heb de twee met de meeste eiwitten gekozen.

voedingsdagboekDe broodjes samen zijn zo’n 740 calorieën en bevatten samen over 40 gram eiwit.

voedingsdagboekLekker!

voedingsdagboekAls ik ga sporten neem ik mijn BCAA en mix ik die met creatine.

voedingsdagboekOok eet ik na mijn workout weer zo’n zelfgemaakte protein cookie!

voedingsdagboekDeze dus!

voedingsdagboekEenmaal thuis is het alweer avond en is het tijd om mijn post-workout meal te maken. Ik heb hier weer mijn go-to salade maar dit keer met andere kip! Dit zit er allemaal in:
– 250 gram zoete aardappel
– Broccoli
– Komkommer
– 200 gram Kipdijfilet flakes Marokkaans van Albert Heijn
– Eikenbladsla melange
– Zonnebloempitten
– Truffelmayo

voedingsdagboekZo lekker! Ik ben een beetje verslaafd aan deze salade en de combinatie maar hij is ook echt heel erg lekker.

Ik hoop dat je uit dit voedingsdagboek weer wat inspiratie hebt kunnen halen voor je eigen maaltijden en/of snacks. Het was dit keer niet heel veel, maar soms heb ik van die dagen dat ik meer grote hoofdmaaltijden eet en de snacks een beetje achterwege laat. Hopelijk vond je het leuk!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here