doelen behalen

Ik zat na te denken hoe ik jou nog meer kan helpen met doelen behalen in het nieuwe jaar. Er zijn veel mensen die goede voornemens maken en op dat lijstje staat ook vaak gewicht verliezen of gezonder leven. Omdat ik uit ervaring weet dat het behalen van deze doelen iets makkelijk wordt als je duidelijk hebt waarom je iets wilt, heb ik een gratis werkboek voor jullie gemaakt.

doelen behalen

Goal Setter Goal Getter – Werkboek

Het gratis werkboek (8 pagina’s) heet ‘Goal Setter Goal Getter – Werkboek’ en is volledig gratis te downloaden. Ik heb geprobeerd dit werkboek zo duidelijk mogelijk te maken en om je alvast een indicatie te geven is dit wat je er in vindt:

  • #Fitgoals tijdlijn 2018
  • 4 Periodieke hulp sheets die jou helpen je doelen in kaart te brengen
  • Het stellen van sub doelen + deadlines
  • Valkuilen en hoe je ze wilt voorkomen
  • Prioriteiten lijst
  • Evaluatie sheet
  • Progressie tracker

Hoe gaat dit werkboek jou helpen?

Als je besluit te downloaden (leuk!) kan je direct beginnen met het invullen van jouw doelen. Doordat ik overal duidelijke blokken voor heb gecreëerd is het makkelijk om het overzicht te bewaren. Het werkboek is verdeeld in 4 perioden zodat je makkelijk sub doelen kunt stellen en dat je niet overweldigd wordt door je doelstellingen. Als je jouw doelen duidelijk hebt kan je de evaluatie sheet invullen. Dit is een extra verduidelijking van jouw doelen en waarom je dit zo graag wilt.

Ook is hier de ruimte om iets motiverends voor jezelf te noteren wat je terug kan lezen in moeilijke tijden. Ten slotte vind je de progressie tracker. Hier kan je gemakkelijk jouw gewicht bijhouden en dit steeds invullen zodat je uiteindelijk een mooie dalende lijn zult zien in jouw progressie. Doordat het werkboek geprint moet worden, schrijf je jouw doelen met pen op papier. Door dit te doen maak je het voor jezelf zó duidelijk en heb je ook nog eens de mogelijkheid om het ergens aan de muur te hangen (waar je het dagelijks ziet) om jezelf gemotiveerd te houden.

Ik hoop echt dat jullie dit werkboek leuk vinden en echte Goal Setters Goal Getters worden!

Aan de slag!

Nu je de achtergrond informatie hebt bij dit werkboek is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt het hele werkboek gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here