gezonde boodschappen

Boodschappen doen? Gebruik deze gezonde boodschappen lijst en houd ‘m bij de hand. Zo weet je precies wat je moet kopen en haal je alleen de dingen in huis die jou helpen met je gezondere leefstijl!

Het kan soms overweldigend zijn als je voor gezonde voedingsmiddelen naar de supermarkt gaat. Is iets wel ‘echt’ gezond en welke items mogen niet in jouw winkelmandje ontbreken? Ik heb onderzoek gedaan en een hele lijst voor je samengesteld. Het is in de vorm van een plaatje (zie onderstaand) zodat je hem op kunt slaan en altijd bij de hand hebt als je gaat shoppen. Hopelijk kan ik je met deze gezonde boodschappenlijst de helpende hand bieden om gezondere dingen in te kopen, zonder dat je twijfelt! Daarbij geef ik je morgen ook nog eens 5 extra tips voor tijdens het winkelen, dus die post mag je ook zeker niet missen!

Wat vind je in deze lijst?

In deze lijst heb ik niet alleen maar de ‘super pure’ clean eating dingen gezet. Nee, ook light slagroom en light brie staan er in. Waarom? Omdat ik zelf weet hoe belangrijk het is om voor bepaalde voedingsmiddelen gewoon even een betere variant te hebben. Zoals die brie, dat scheelt -42% vet en heel wat calorieën in vergelijking met andere brie soorten. En soms, soms wil je gewoon slagroom op je koffie en dan gebruik je gewoon de light variant. Zo kan je toch nog genieten, maar toch bewustere keuzes maken. Ook heb ik voor bepaalde dingen een logo van de Albert Heijn er achter gezet, omdat ik vanuit persoonlijke ervaring weet dat die producten vaak alleen daar te verkrijgen zijn. Dit kan met de tijd veranderen, maar dit om te voorkomen dat je een winkel binnenloopt die het product niet eens verkoopt. Happy shopping!

Gezonde boodschappenlijst:

gezonde boodschappen

Ik hoop dat deze gezonde boodschappenlijst jou gaat helpen. Je kunt hem makkelijk opslaan en altijd bij de hand houden. Heb je zelf nog ideeën? Aarzel dan niet om deze te delen in de comments!

DELEN

3 REACTIES

  1. Dus geen melk, of welke melkvariant dsn ook? (Of ken ik m gewoon niet)
    Maar wel sappen uit pak (suikeralarm)
    Dit is het enigr dat ik niet snap. Verder duidelijke lijst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here