hunkemoller
[Samenwerking]

Doutzen heeft weer een nieuwe sport collectie ontworpen met Hunkemöller. De items zijn stoer, vrouwelijk en fashionable. Ik heb twee items getest en vandaag geef ik hier mijn mening over!

Deze kleding heb ik voor deze samenwerking gekregen van Hunkemöller. Maar onthoud: mijn reviews zijn ten allen tijde 100% eerlijk en oprecht.

Over Doutzen’s sport collectie:

De nieuwe Doutzen’s sports collectie is geïnspireerd door nieuwe sport vormen zoals bijvoorbeeld “piloxing” (een combinatie van pilates en boxen) en is dus echt voor power girls. De items in deze collectie zijn daarom ook geschikt voor hele intensieve workouts en high impact sporten. Een van de stijlen gebruikt voor deze collectie is de monochroom stijl in zwart en wit. Daarnaast zie je ook veel grijstinten en digitale grafische printen in zachte kleuren terug komen in deze collectie. Ook hebben sommige items een glitter print effect en word er in deze collectie ook veel gebruik gemaakt van materialen zoals open mesh. Dit maakt de Doutzen’s sports collectie zowel sexy als fashionable.

Citaat van Hunkemöller

Indruk van de Launch

Hieronder een leuk filmpje waarin er wat meer verteld wordt over de kleding tijdens de officiële launch!

Wat is mijn eerste indruk?

Toen ik de kleding ging unboxen voelde ik het materiaal van de stoffen en ik werd meteen enthousiast. De legging heeft zo’n fijne zachte stof met veel stretch, en de top bevat geen stretch en heeft een zachte opdruk wat het shirt een luxe gevoel geeft. De print op de broek vind ik erg mooi omdat het kleurrijk en vrolijk is, maar ook weer niet té waardoor er een juiste balans ontstaat. Een positieve eerste indruk dus, maar we zijn er nog niet. Lees snel verder!

hunkemoller hunkemoller

Legging

De legging past me perfect en heeft een hele fijne high waist. Toen ik hem voor het eerst aantrok dacht ik: ‘Huh, wat voel ik nou voor dikke rand aan de achterkant?’ Maar dat bleek dus een zakje te zijn! Nou ja, ‘zak-je’ het is best een groot zakje! Je kunt er je sleutels of andere kleine items in kwijt. Zelf zou ik dit niet doen omdat ik altijd bang ben dat ik iets verlies dus als er een rits in zat zou ik het misschien overwegen, maar voor een workout in de gym is het niet nodig om iets in mijn zakje te stoppen omdat er in de omgeving genoeg ruimte is om mijn mobiel e.d. neer te leggen. Verder vind ik het heel mooi hoe de verschillende kleuren en patronen in elkaar over lopen. Doordat het niet één egaal vlak is, ziet het er erg sportief uit. Het licht roze accent aan de zijkant van de benen ziet er heel mooi uit en geeft net dat beetje extra aan de ze tight.

hunkemoller hunkemollerWel merkte ik dat er aan de achterkant een naad loopt die ongeveer zo hoog zit als tot hoe hoog je je onderbroek / string op zou trekken, en dat gaf mij in eerste instantie een ongemakkelijk gevoel tijdens het trainen omdat ik dacht dat mijn legging aan het afzakken was, maar dit bleek dus het bewegen van die naad te zijn. De broek is high waist en erg zacht waardoor je ‘m na een tijdje niet ‘voelt zitten’ (wat overigens heel erg fijn is!) en doordat die naad daar dus zit leek het net alsof de broek maar ‘tot daar’ ging. Gelukkig was dit op te lossen met een simpele mind switch, want na 10/15 minuten dragen was ik er aan gewend en stoorde ik me er niet meer aan.

hunkemoller hunkemoller

Top

De top zit perfect en ik ben blij dat hier gekozen is voor een luchtige katoen mix stof. Geen stretch en dat geeft me een comfortabel gevoel. Bij stretch vind ik het altijd zo ‘accentueren’ op plekken waar ik dat liever niet wil, maar doordat de top lekker losjes valt heb ik hier geen last van gehad. De achterkant is grotendeels open en biedt veel bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Zoals jullie weten vind ik het zelf erg fijn om in zulke tops te trainen omdat het er sportief uit ziet en fijn zit. Super leuk dat ze aan de zijkant ook nog een decoratief accent hebben geplaatst want dit maakt het shirt net wat minder basic. De opdruk is van een zacht stofje wat -zoals ik in de eerste indruk al schreef- een wat luxer gevoel geeft.

hunkemoller hunkemollerhunkemoller

Tijdens het trainen

Tijdens het trainen had ik in het begin dus wat last van de broek tijdens het hardlopen. Ik dacht echt dat hij aan het afzakken was en trok de legging dan ook meerdere malen omhoog. Na een paar minuten realiseerde ik me: ‘Ik hoef hem niet op te trekken, hij zit hoog genoeg, het is die naad maar!’ Toen kon ik het loslaten en mezelf ‘afsluiten’ voor dat gevoel en ging het beter, haha. Wat een naad al niet kan doen 😉 hihi. De top zit ook heel erg fijn en heb geen rare dingen opgemerkt tijdens het sporten.

hunkemoller hunkemoller

Conclusie

Ik ben erg blij met weer zo’n mooie set van Hunkemöller. Ik vind dit een erg stijlvolle maar toch stoere collectie. Er zijn echt kwalitatieve materialen gebruikt en het zegt al genoeg als ik na een tijdje de legging niet eens meer voel zitten! Super fijn dat er geen strakke bovenband aan zit maar gewoon een dubbele laag zachte stof. Heel fijn en het is zeker een plezier om in zo’n prachtige outfit te mogen sporten.

hunkemollerDe collectie zal 28 december online staan en vanaf 2 januari in de winkels verschijnen!
Ik wil Hunkemöller bedanken voor deze samenwerking en ben je nou zelf benieuwd geworden dan moet je zeker even kijken naar de Doutzen Sport Collectie!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here