bullet journal

Tijd voor iets nieuws! Vandaag neem ik je mee in mijn Bullet Journal en laat ik je mijn hele setup zien. Hoe deel ik alles in en hoe ga ik in 2018 plannen? Je ziet het in mijn nieuwste video.

In deze Bullet Journal video laat ik je zien hoe ik alles heb ingedeeld voor het nieuwe jaar. Dit is het eerste jaar dat ik met een Bujo aan de slag ga, dus ik ben benieuwd hoe het voor me gaat werken. Ik geef je een complete walk-through van alle pagina’s en hoe ik alles ga plannen. Hopelijk vind je het leuk ondanks dat dit een beetje off-topic is van wat ik normaal gesproken doe. Er was veel animo voor dus vandaar dat ik deze video heb gemaakt! Happy planning!

VLOG: Bullet Journal 2018 Setup – Blog / Social / Work

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here