voedingsdagboek

In dit voedingsdagboek laat ik je zien wat ik allemaal eet in één dag. Je ziet onder andere een heerlijke eiwitshake, een makkelijke snack tijdens de film in de bioscoop en zoete aardappel frietjes!

voedingsdagboekVoor ontbijt begin ik met een smoothie van (ja je raad het al) 300 ml Alpro yoghurt in coconut smaak en ik voeg daar 45 gram eiwitpoeder van Women’s Best aan toe. Voor een review van de eiwitpoeder kan je hier klikken en wil je graag bestellen, doe dit dan met 10% korting door de code: ‘Louella10’ te gebruiken!

voedingsdagboekMjam, echt mijn favoriete shake en ik vind het nog steeds een wonder dat ik hier geen buikpijn van krijg (PDS)!

voedingsdagboekTijdens het trainen drink ik weer wat van Women’s Best, namelijk hun BCAA’s. De smaak is Passion Fruit en dit is echt mijn favoriet. Zo ontzettend lekker en je kunt zelf bepalen hoe zoet je ’t drankje maakt door wat te spelen met de verhouding. Heerlijk vind ik dit.

voedingsdagboekNa de gym gaan we meteen door naar de bios waar ik deze notenreep eet. Ik moest iets eten na mijn training dus besloot bij de Deen deze reep te halen. Ik eet hier twee van, want verder had ik niet echt een idee wat ik anders kon eten haha.

voedingsdagboekEenmaal thuis kook ik 1 kipfilet in water (7 min met af en toe een bubbel in het water dus niet voluit koken) en scheur ik deze uit elkaar met twee vorken. Dan doe ik er de volgende kruiden op: paprikapoeder, zwarte peper, zout, cajun, knoflook en uienpoeder. Heerlijk veel smaak geeft dat aan de kip.

voedingsdagboekDan neem ik een Spelt bolletje van de Albert Heijn en doe daar wat groene pesto op. Dan neem ik twee cherry tomaatjes en snijd die in stukjes.

voedingsdagboekDan tot slot de kip er op en lekker smullen. Dit was heerlijk!

voedingsdagboek

voedingsdagboekAangezien ik zo laat pas ‘echt’ geluncht heb, heb ik tegen de avond nog maar heel weinig trek. Ik eet niet zoveel meer, alleen wat zoete aardappel uit de airfryer. Erg lekker en knapperig.

voedingsdagboekEn dat was het voedingsdagboek weer! Ik hoop dat ik je nieuwe inspiratie heb kunnen bieden voor je eigen maaltijden. En een tip: probeer die kip eens uit, even koken, kruiden en dan heerlijk smullen.

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here