instagram

Instagram update: Waah! Het nieuwe jaar is hier en 2018 begint voor mij al héél goed. Een drukke eerste week, waarin ik al gelijk een droom heb kunnen realiseren…

Instagram update

Iets minder posts deze week omdat ik behoorlijk druk ben geweest met van alles en nog wat, dus een iets kleinere Instagram update dan normaal.

?✨2017✨?Je was leerzaam. Heel leerzaam. Ik begon het jaar met angst-/paniekaanvallen en ik durfde niet naar de supermarkt, niet uit eten, niet in de auto te zitten, niet naar de bios, niet winkelen in de stad, niet ergens koffie drinken, maar als ik zie hoe ver ik nu in een jaar ben gekomen, kan ik daar alleen maar heel erg trots op zijn. Ik durf dit alles weer! ✨?? Ik begin het nieuwe jaar goed en ga in de tweede week van januari zelfs starten met rijlessen??♥️Ik wens jullie alvast een heel mooie jaarwisseling, geniet van oliebollen en snacks✨En dan zie ik je weer in 2018♥️?✨ – – In mijn stories vind je het volledige verslag van 2017 met alle hoogtepunten!♥️ – -
-
#fitdutchies #dedication #girlswholift #training #gainz #fitness #fitfam #gymrat #fitspo #fitgirl #strong #iifym #getfit #gymrat #inspo #weightloss #workout #bbgcommunity

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

✨?Ahh, de laatste paar uur van 2017 gaan in. We denken na over nieuwe doelen, nieuwe dromen en dingen die we willen waarmaken in het nieuwe jaar. Het maakt niet uit of je nou een frisse start nodig hebt om concreet met je doelen te beginnen, of dat je er al een maand mee bezig bent. Je bent er ten minste mee bezig. Want vergeet niet dat er talloze mensen zijn die eigenlijk nooit doelen stellen, dus het feit dat je er al over na denkt en actie wilt gaan ondernemen is een goed begin✨
. ??✨Want actie, daar begint het mee. Zonder actie gebeurt er niks. Want je kunt natuurlijk ontzettend veel uitspreken en dingen zeggen die je wilt doen, maar als er uiteindelijk weer een heel jaar niks gebeurd, tja… Waarom stel je dan nog die "zogenaamde" doelen? En denk niet: 'Als ik ..x.. heb/ben, dàn kan ik echt blij en gelukkig zijn.' Laat het niet afhangen van het wanneer je iets 'bent' of wanneer je iets 'hebt'. Doelen stellen en vooruit kijken is goed, maar vergeet niet in het 'NU' te leven en te beseffen wat je NU allemaal al hebt, bent en hebt bereikt. Wees trots. Own it? . ?Over het NU gesproken, een van de grootste dingen waar ik het afgelopen jaar over heb geleerd is het bewustzijn creëeren in het dagelijks leven?Dit omdat het de sleutel is om van mijn angst en paniek aanvallen af te komen?Realiseer je waar je bent. Focus je af en toe op je ademhaling, de stappen die je zet, de mensen om je heen… Leef je leven niet door een schermpje want dan, dán vliegt de tijd pas echt voorbij. En we hebben er al niet zo veel van. De tijd vliegt. Dus ga er helemaal voor dit jaar en laat het niet ongemerkt aan je voorbij gaan. Kom uit je comfort zone, pak kansen, blijf niet hangen in negativiteit en beleef met volledige aandacht alle mooie dingen die op je pad komen?✨ .
?✨Happy 2018 dikke kus voor jullie allemaal!✨?
- – – -
-
#fitdutchies #dedication #girlswholift #training #gainz #fitness #fitfam #gymrat #fitspo #fitgirl #strong #iifym #getfit #gymrat #inspo #weightloss #workout #bbgcommunity #happynewyear #newyear

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?✨Goodmorning! Hopelijk heb je lekker genoten van de laatste dagen van 2017 en ben je klaar voor alles wat 2018 te bieden heeft. Ik in ieder geval wel! Ik ga lekker aan het werk en vanavond maar eens proberen of ik kan trainen. ??Mijn rug is namelijk grotendeels hersteld (hoera!) dus ik gebruik deze week om weer een beetje in te komen en om veel te stretchen/foamrollen. Geen schema, want dat is nu nog niet haalbaar en ik heb heel wat nieuwe plannen waar je snel meer van gaat horen! Ik wens je een hele fijne dag vandaag, zet ‘m op! ??♥️ – – ??Op mijn blog vandaag een artikel over alle dingen die ik had willen weten voordat ik begon met afvallen… Doe er je voordeel mee. Link in bio of up in stories!?♥️ – -
-
#fitdutchies #dedication #girlswholift #training #gainz #fitness #fitfam #gymrat #fitspo #fitgirl #strong #iifym #getfit #gymrat #inspo #weightloss #workout #bbgcommunity #monday #mondaymotivation

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

????O my god! Ik heb net mijn T-shirts gelanceerd!! ???✅Dit is een droom die uit komt! Ik wil al heel lang kleding ontwerpen, bedenken en ook echt uitbrengen en dat gebeurt nu! ???✨Onder het mom van: 'er is altijd een manier' want aangezien ik zelf (nog) niet kan gaan produceren en verzenden, ben ik gaan samenwerken met Spreadshirt?? . ??Zelf kocht ik daar altijd al mijn kleding / artikelen waar een logo op moest en ik ben gewoon heel erg tevreden over ze. ?Stevige kwaliteit en als iets niet goed is maken ze zo een nieuwe voor je. Dit leek me perfect om mee te starten en ik ben er hartstikke blij mee. ??De shop is gereed voor jou en je krijgt nu maar liefst 15% korting tot het eind van dit weekend dus sla je slag! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden so let me know!?? . ?Swipe up in stories om te shoppen! Happy weekend! – -
-
#tshirts #launch #fitaddictfashion #shoptillyoudrop #sale #fitdutchies #dedication #girlswholift #training #gainz #fitness #fitfam #fitspo #fitgirl #strong #iifym #getfit #gymrat #inspo #weightloss #workout

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here