hunkemöller event

Wow, afgelopen week was zó druk, maar zó leuk! Ik ben eigenlijk de hele week heel zenuwachtig geweest voor vrijdag, want toen heb ik een hele grote angst overwonnen want ik ben naar het Hunkemöller event geweest!

Voor de win actie moet je even helemaal onderaan dit artikel kijken!

VLOG: Angst overwinnen – Rijles & Hunkemöller Event!

Geen Fit Talk

Afgelopen week was ontzettend druk en qua trainingen en voeding was het eigenlijk grotendeels hetzelfde als die week daar voor. Daarom leek het me leuk om nu de Fit Talk achterwege te laten en dit te vervangen door het hoogtepunt van mijn week: mijn eerste officiële rijles en het super leuke Hunkemöller event!

Achtergrond informatie – Paniekaanvallen

Ik heb een lange tijd (bijna een jaar) heel erg veel stress gehad wat geen kans had tot afbouwen en eigenlijk continu alleen maar bleef opbouwen, waardoor ik paniekaanvallen heb ontwikkeld. Telkens als ik ergens heen ging kreeg ik opeens last van mijn maag, wou ik naar huis en raakte ik in paniek. Vorig jaar durfde ik niet meer naar een supermarkt (op 5 min loopafstand van mijn huis) en sinds dien ben ik aan het herstellen en probeer ik er over heen te komen. Ik durfde letterlijk niks meer en ben alles opnieuw aan het ‘leren’. Nu is het alleen nog heel moeilijk voor me om lange afstanden van huis te zijn en om lang te reizen. Daarom was dit ook zo’n enorme opgave voor me, maar ik heb het overwonnen en ik ben ontzettend blij!!

Het Hunkemöller event

Hieronder een aantal foto’s van het Hunkemöller event:
hunkemöller eventMijn overwinningsfoto!

hunkemöller eventDe HKMX store

hunkemöller eventWe mochten allemaal een bh shoppen die past bij onze sport. Zoals je op de foto kunt zien zijn er allemaal verschillende levels en kreeg ik speciaal advies voor mijn sport. Ik doe dus veel aan krachttraining en het advies was daarom om een level 2 of level 3 bh te shoppen.

hunkemöller eventIk ging voor deze twee en het is uiteindelijk een zwarte met bloemetjes geworden.

hunkemöller eventOveral stonden drankjes van Vitamin Well, lekker!

hunkemöller eventHet andere gedeelte van de winkel.

hunkemöller eventDit is Josine van HerHealth! Een ontzettend aardige en spontane meid. Neem ook eens een kijkje op haar website: www.herhealth.nl Hier liet ze haar haar doen. Ze kreeg een dutch braid. Echt leuk dat Hunkemöller dit ook had geregeld. Zo kon iedereen er sportief uit zien en was je meteen klaar voor de workout! Ik heb mijn haar niet laten doen omdat het te kort is haha.

Ook was er van alles te snacken! Hoe cute ziet dit er uit?!

hunkemöller eventYummy!

hunkemöller eventHet ziet er zo leuk en lekker uit allemaal…

hunkemöller event

hunkemöller eventMede bloggers & influencers. Heel leuk om iedereen ‘in het echt’ ontmoet te hebben!

hunkemöller eventOp de foto met Josine (links), Kasia Rain (de trainer) en Jasmijn (rechts)

hunkemöller eventOp de foto met Kasia!

hunkemöller event

WIN ACTIE

Om jullie ook iets leuks te bieden mag ik van Hunkemöller een win actie houden!
Wat kan je winnen?

– Een giftcard
– Met deze giftcard win je een fitting sessie + bh in de HKMX Utrecht store!

Ik heb dit zelf ook mogen meemaken tijdens het event en het is echt heel leuk. Je krijgt advies over de pasvorm en dit is speciaal op maat en in combinatie met welke sport je het vaakst doet. Bijvoorbeeld: ik doe veel krachttraining dus ik kreeg het advies om een sportbh van level 2 of 3 te nemen. Als je het aan hebt kijken ze of alles goed past zodat je het perfecte model hebt!

Hoe maak je kans?

Subscribe je op mijn Youtube kanaal
– Volg Hunkemöller op Instagram

+ Laat ook even een comment achter onder deze post of onder deze video op mijn Youtube channel zodat je zeker bent van je deelname en dat ik je niet over het hoofd zie!!

Dat is alles wat je hoeft te doen. Simpel toch?

Volgende week maandag post ik hier op mijn blog de winnares van de giftcard + fitting sessie!

Het was zo’n ontzettend gave ervaring en ik heb onwijs veel leuke mensen ontmoet. Iedereen was zo aardig en het was leuk om met ‘like minded people’ te praten. Een geslaagde dag!

Bedankt Hunkemöller voor de goede zorgen en het leuke programma!

DELEN

26 REACTIES

 1. Wat goed dat je je angst onder ogen hebt gezien! Denk nu vaak terug aan dit trotse gevoel voor een volgende angst, wellicht helpt dat.
  En de sportkleding ziet er mooi uit, ik doe graag mee

 2. Ah super goed dat je je angst ben overwinnen en youdidit ?

  Ik zou graag die giftcard willen winnen.
  Motivatie is weg en dat gaat denk ik wel terug komen met een toffe outfit!!

 3. Ik volg je al heel lang op instagram en vind het leuk om te zien hoe je steeds zelfverzekerder wordt en je angsten overwint!

  Ik ben sinds kort begonnen met fitness en rij verder 3/4x per week paard. Ik ben vanaf augustus bijna 10 kilo afgevallen en weer bijna terug op mijn ‘ideale’ gewicht. Eerst ging het me vooral om het gewichtsverlies maar nu ik merk dat ik weer lekker in mijn vel zit wil ik meer kracht gaan krijgen.

  Ik zou graag een BH winnen zodat ik bij beide sporten meer ondersteuning heb, dat mis ik namelijk toch nog wel bij mijn huidige sport BH’s (vooral bij paardrijden, haha)

  Mijn instagram en YouTube zijn beide @kusxheidi

 4. Echt super goed van je dat je zo bezig bent met het overwinnen van je angst!
  Ik doe zeker mee met de winactie. Sinds dat ik wat meer train, merk ik dat mijn cupmaat ook veranderd, dus daarom kan ik zeker wel een nieuwe sportbeha gebruiken

 5. ah wat tof je dat je angst probeert te overwinnen! proud of youuuu. Ik doe zeker weten mee met de winactie. Mijn sportbh’s zitten niet meer zo lekker en ik ben op al een tijdje op zoek naar nieuwere. xoxo mai

 6. Ah, zo te zien en te lezen heb je het echt naar je zin gehad! En wat een onwijs toffe prijs 🙂 Ik doe graag mee en heb me geabonneerd op je kanaal en volg Hunkemoller op Instagram!

 7. Aah ik ben trots op je! Vind het zo knap van je dat jij je ook van je kwetsbare kant laat zien. Dat inspireert andere mensen! Hierdoor geef je mensen kracht. Zet hem op en keep on going!

 8. Wat een leuke video weer! Je hebt het super gedaan voor je angst te overwinnen je knalt er altijd wel weer door! Toppertje ? echt leuk dat je alles laat zien op je youtube kanaal & je blog!! Ik wil ook zeker meedoen aan je winactie lijkt me echt leuk om te winnen ????

 9. Wat goed van je dat je je angst hebt over wonnen.
  Verder zou ik graag meedoen aan je winactie.
  Ik zeg al een tijdje tegen mezelf dat ik is een goede sport bh moet gaan zoeken maar steeds geen goed resultaat. Ik ben vaker bij Hunkemöller wezen kijken maar wel iets gevonden maar uiteindelijk te duur was voor het kleine inkomen wat ik heb. Ik heb zelf wat overgewicht en wil zeker met 2 jaar 20 kilo afvallen en veel bewegen en me weer gezond gaan voelen. Maar ook daar heb ik wel goede sportkleding voor nodig.
  Ik zou het echt heel erg leuk vinden om je winactie te winnen.

 10. Super leuke video om te zien hoe je je angst overwint. Doe zeker zo verder Louella!! Ik doe ook graag mee met de winactie, sportkleding is altijd welkom 🙂

 11. Superknap en zo ontzettend trots op je! ?
  Zo mooi en inspirerend om te zien dat je je angsten trotseert en vanuit je comfortzone de uitdaging iedere x opnieuw aan gaat.
  Mooi om te zien dat je ontzettend veel bent gegroeid, ontwikkeld, opbloeit and shine light and positivity. ✨?

  Het lijkt mij superleuk om te mogen winnen.
  De setjes en sportsbra’s en workout gear ziet er heel mooi en fijn uit. ?

  Liefs, Zoe
  ??

 12. Ah ik ben ook begonnen met rijlessen, nadat ik er een half jaar over heb getelwijfeld… gelukkig ging het goed!

  Oeh het lijkt me zo leuk om trouwens te winnen ❤️

 13. Je bent zo goed bezig om je angsten te overwinnen, heel knap!
  Vind het een hele leuke vlog geworden en doe graag mee met de winactie!

 14. Super ! Je bent zo goed bezig om je angsten te overwinnen en daardoor maak je allerlei geweldige dingen mee 😀 Ik doe ook graag mee met de actie! Ik ben bezig met afvallen en merk al een beetje dat mijn bh losser gaat zitten. Dus een pas sessie zou goed van pas komen 😛
  mijn insta is: eveline_illustration, en ik ben natuurlijk al geabonneerd op jouw kanaal 😉

 15. Wat ontzettend tof dat je je over je angst probeert heen te zetten! Een voorbeeld voor velen. Ga zo door ?
  Ik doe natuurlijk ook mee met de actie ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here