sneller afvallen

Tijd voor een nieuw voedingsdagboek! Ik laat je zien wat ik eet in een dag wanneer ik geen calorieën tel en eigenlijk gewoon alles eet wat ik wil en waar ik zin in heb. Dat zijn de beste dagen. Kijk snel mee en doe direct inspiratie op voor je eigen maaltijden & snacks!

Voedingsdagboek – Ik eet alles wat ik wil!

voedingsdagboekVoor ontbijt begin ik met een heerlijk zelfgemaakt havermout koekje. Deze zijn perfect want het vult goed en blijf lang verzadigd! Het recept voor deze koekjes vind je hier.

voedingsdagboekTijdens het werken neem ik een Innocent sapje. Dit is de Mango & Passionfruit. Heerlijk vind ik die.

voedingsdagboekIk vertrek naar de stad en drink daar een kopje koffie bij Barista Café. Erg lekker. Ook kreeg ik hier een klein koekje bij maar die had ik al op, haha.

voedingsdagboekOmdat ik toch in de stad was ging ik even langs Lots & More. Daar haalde ik mijn favo salade met o.a. zoete aardappel, malse kip en avocado. Yum!

voedingsdagboekAls drankje heb ik een Oshee blikje. Dit omdat ik verder niks lekkers kon vinden en had niet echt zin in water, dus dit is geheel random haha.

voedingsdagboek’s Middags komt mijn vriend aanzetten met deze heerlijke doos choco zoenen! Zo lekker, allerlei verschillende smaken in een doos. Ik eet er twee.

voedingsdagboekToen was het alweer tijd voor avondeten en eet ik weer iets met avocado. Ik ben er zó gek op. Echt een van mijn favo ingrediënten. Ik heb als basis op het broodje een  beetje mayo light gedaan (mayolein van Remia), de avocado, cherry tomaatjes en wat gele ui. Als kruiden heb ik wat cajun en zwarte peper gebruikt.

voedingsdagboekEcht heerlijk dit. Genieten!

voedingsdagboekOmdat dat broodje alleen niet genoeg is eet ik ook deze Thom Kha Kai soep van Albert Heijn. Dit vind je in het vers schap (koeling). Er zitten onwijs veel groenten in en daarom wou ik dit graag proberen. Echt een aanrader, maar de soep zelf kan soms wel extreem kruidig zijn. Niet eten als je verkouden bent, dat kriebelt erg in je keel haha!

En dat was mijn voedingsdagboek. Zoals je ziet heb ik er ook van dit soort chille dagen bij zitten waarin ik niks track of invul. Het is goed om er ook zo nu en dan van af te stappen en niet altijd maar calorieën te tellen. Zo vind ik de juiste balans en raak ik niet geobsedeerd met de getallen. Genieten is net zo belangrijk en dat doe ik op deze manier. Heerlijk!

Heb jij ook wel eens een dag waarop je gewoon even niks invult en lekker eet waar je zin in hebt? Of tel je helemaal geen calorieën?

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here