angst

Heb je zelf ook last van Angst of Paniekaanvallen, of ben je gewoon heel bang voor nieuwe dingen? Dan moet je deze video zeker even kijken. Ik geef makkelijke en toepasbare tips om je angst uit te bannen en alles te doen wat je wilt!

Het voelt wel heel bizar hoor, die titel. Ik kan jullie nu gewoon tips geven om angst te overwinnen!! Hoe cool is dat?! Dat had ik een jaar geleden nog niet durven dromen. Want tja, we zijn natuurlijk alweer een jaar verder en ik heb zoveel progressie geboekt. Ik ben er ontzettend blij mee en ik voel me al zoveel meer ‘de oude ik!’

Heb je zelf ook last van Angst of Paniekaanvallen, of ben je gewoon heel bang voor nieuwe dingen? (uit je comfort zone gaan) Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het kan een enorme uitdaging zijn om continu je angsten onder ogen te komen en er gewoon voor te gaan, maar geloof me met deze tips kan jij jezelf overwinnen, weer doen wat je leuk vindt en optimaal leven!

Ik geef in deze vlog makkelijke en toepasbare tips zodat jij weer van je leven kunt genieten zonder angst, paniek of bang zijn om uit je comfort zone te gaan. Ik hoop dat ik jou met mijn tips en persoonlijke verhaal kan helpen.

Mocht je nog een vraag hebben of iets anders kwijt willen? Aarzel dan niet om een comment achter te laten. Ik beantwoord deze altijd!

Angst- & Paniekaanvallen: Overwin jezelf, doe wat je wilt en leef! Tips & mijn ervaring

Mocht je niet goed op de hoogte zijn van mijn achtergrond en waarom ik deze video heb gemaakt, luister dan maar even naar wat ik aan het begin van de vlog vertel of lees de onderstaande tekst voor meer duidelijkheid:

Achtergrond informatie – Paniekaanvallen

Ik heb een lange tijd (bijna een jaar) heel erg veel stress gehad wat geen kans had tot afbouwen en eigenlijk continu alleen maar bleef opbouwen, waardoor ik paniekaanvallen heb ontwikkeld. Telkens als ik ergens heen ging kreeg ik opeens last van mijn maag, wou ik naar huis en raakte ik in paniek. Vorig jaar durfde ik niet meer naar een supermarkt (op 5 min loopafstand van mijn huis) en sinds dien ben ik aan het herstellen en probeer ik er over heen te komen. Ik durfde letterlijk niks meer en ben alles opnieuw aan het ‘leren’. Nu is het alleen nog heel moeilijk voor me om lange afstanden van huis te zijn en om lang te reizen. Verder durf ik het meeste alweer en ben ik steeds meer ‘de oude!’

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here