de gezondheidsbeurs

Omygod. Can you believe this! Ik ben vorige week vrijdag naar de Gezondheidsbeurs (in Utrecht) geweest. Ik hoopte dat een foto met Rico Verhoeven zou lukken, maar dat het ook echt gebeurde is echt onwijs gaaf!!!

Natuurlijk was er op de Gezondheidsbeurs wel meer te zien dan alleen Rico Verhoeven, maar come on! Hoe vet is dit?! Ik had er echt op gehoopt, maar ging er niet vanuit. Na een uur in de rij staan was het dan zover: op de foto met deze held en een gesigneerd boek. Verder zie je in deze vlog een complete sfeerimpressie, mijn treinreis, doe ik mee voor het goede doel, haal ik de nieuwe AH Salad Bowls en unbox ik een pakketje.

De Gezondheidsbeurs impressie 2018 + Ik heb Rico Verhoeven ontmoet!!!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here