verbrand meer vet

Wil jij graag je vetverbranding omhoog gooien, flink knallen in de sportschool en met een voldaan gevoel naar huis? Dat kan! Je hoeft alleen maar mijn gratis trainingsschema’s te downloaden & you’re good to go!

Up tempo trainen – Waarom ik er zo van houd

Ik ben zelf grote voorstander van ‘up tempo’ trainen. Deze manier trekt mij heel erg omdat ik er veel meer van zweet, echt het gevoel heb dat ik iets heb gedaan en ik na zo’n workout he-le-maal kapot ben! Dat zijn voor mij de beste workouts. Toen ik een paar weken terug ineens mijn ‘drive’ en zin om te trainen verloor, wist ik dat ik moest veranderen en dat ik iets moest aanpassen. Ik ben overgestapt op deze trainingen en ik heb er weer ontzettend veel zin in!

Verbrand meer vet

Door deze manier van trainen (up tempo) doe je eigenlijk een soort HIIT workout. Het is op sommige momenten super explosief en intensief, maar ik heb er ook oefeningen door gedaan die wat rustiger zijn. Dus eigenlijk heb je die continue afwisseling van intensief – iets rustiger – intensief – iets rustiger.

Als je wat meer informatie wilt over deze manier van trainen (HIIT) moet je zeker even het artikel: ‘Waarom iedereen aan HIIT training zou moeten doen’ lezen!

Wat je moet weten over deze schema’s:

– Het is intensief en de oefeningen doe je op je eigen tempo, in goede uitvoering, maar wel met zo min mogelijk rust tussendoor.
– Het is onderverdeeld in 2 dagen upper body en 2 dagen lower body.
– Vaak ben je niet langer bezig dan 30-45 minuten, wat ervoor zorgt dat het perfect te combineren is en je altijd genoeg tijd over houdt voor je hobby’s.
– Als je een dag extra wilt trainen kan je altijd de Bodyweight cardio workout nog een keer doen.
– Het is mogelijk om op tijd te trainen. Ik heb een vlak toegevoegd waar je dit kan registreren zodat je jezelf iedere week kunt uitdagen en het net weer wat beter kunt doen dan de voorgaande week.

Downloaden

Verder zijn er geen bijzonderheden aan dit schema. Het zijn vooral hele basic en goede oefeningen om mee te starten als je graag wat droger (vet verbranden / afvallen) wilt worden. Dus ik zou zeggen aarzel niet langer en download meteen het schema zodat je er meteen mee aan de slag kunt! Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

> Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd. Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Gebruik je mijn schema(s)? Dan zou ik het echt tof vinden als je mij wilt taggen op social media. Ik zal dan direct jouw post delen in mijn stories. Vind ik super leuk!!

DELEN

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here