instagram

Tijd voor een nieuwe Instagram update! Mijn nieuwe trainingen zijn begonnen en ik oefen momenteel iets heel lastigs… Kan jij ‘m al wel?

Instagram update – Februari week 2

Afgelopen week zat bomvol nieuwe workouts en ik ben o.a. begonnen met het oefenen van de pistol squat. Zie de onderstaande filmpjes om te zien waar ik het over heb. Het is een ingewikkelde oefening, maar dat maakt het juist zo leuk. Kan jij deze oefening al wel? Let me know als je tips hebt!

??Wiehoee! Een net gemaakte #selfie van mijn huidige shape in #womensbest @womensbest (ik draag deze zo vaak dat het hele logo er bijna afgesleten is whaha). Ben er echt blij mee???En heb het gevoel dat ik met mijn nieuwe schema veel meer meters kan maken in mijn progressie. Ik doe nu heel wat circuitjes en een ander soort cardio (beetje bootcamp / bodypump achtige dingen!) en dat bevalt echt goed. Kan me daar veel meer voor motiveren dan een half uur op de loopband #saai?
. ✅??En niet te vergeten! Ik zou je nog vertellen wie de Hunkemöller giftcard + fitting sessie in de nieuwe HKMX store in Utrecht heeft gewonnen… ?Gefeliciteerd @eveline_illustration !✨?Niet gewonnen? Niet getreurd, er komt deze week weer een nieuwe actie online die niet echt fitness related is, maar wel handig is voor je ontwikkeling..!??? . . . #fitdutchies #dedication #girlswholift #traininghard #shapeoftheday #fitfam #gymrat #fitspirational #fitgirl #strong #shapecheck #fitaddictnl

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Jaaaa salad time! Ik mocht deze nieuwe Salad Bowls testen en ik moet zeggen: ze zijn heerlijk. En hoe verassend: deze met kip ?vind ik het lekkerst mjammmm! Ik had niet verwacht dat het zo voedzaam zou zijn, want meestal raak ik niet echt verzadigd van salades. Gelukkig zit hier genoeg in en is het perfect voor de dagen dat je even niet weet wat je moet eten of niet zoveel calorieën meer over hebt aan het eind van de dag! Deze salade bevat namelijk maar 375 calorieën! Ideaal ??? @motivationmonday.nl Bedankt @albertheijn jullie zijn geweldig ???♥️ . Wat is jouw favo salade combinatie?!! ???♥️? . . #saladbowl #salad #salade #healthyfood #healthyfoods #foodielife #foodforfuel #gezond #gezondeten #fitgirlfood #fitgirl

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here