instagram update

In deze Instagram update: nieuwe progressie foto’s, creatief denken en ik heb helaas een blessure opgelopen…

Instagram update maart

Toen ik in 2015 enorm was droog getraind en amper een vetje om mijn lijf had, viel mij één ding op: mijn benen waren onwijs dun en bleven enorm achter bij de rest?De newbie muscle gains van mijn bovenlijf zaten er binnen no-time aan omdat dat nou eenmaal mijn sterkste punt is. Ik besloot te bulken, te gaan hip thrusten, squatten voor het leven en vanalles te proberen. And it worked (al zeg ik het zelf.) ?‼️Onwijs blij met mijn progressie en ik merk nu eindelijk ook wat vooruitgang in mijn quads! Die dingen groeien amper bij me, maar nu zie ik ze steeds meer. Awesome! Ik zal daar binnenkort ook even een update van plaatsen. ?Tuurlijk weet ik dat ik hierboven niet dezelfde pose aanneem, maar ik kon geen betere before foto vinden??
. . ??Wat is jouw sterkste spiergroep en wat groeit juist onwijs traag???‍♀️♥️ . . #fitdutchies #dedication #girlswholift #training #fitness #fitfam #gymrat #fitspo #fitgirl #strong #shapecheck #fitaddictnl #bootyprogress #progression #transformation #glutesworkout

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

❗️⚡️Een reminder op de woensdagavond om je te laten weten dat echt alles mogelijk is als je je mind er toe zet⚡️❗️Dit is van 90 naar 60 kilo. Ik ben altijd wat steviger geweest maar in 2012-2013 ging het rap. Ik kwam in korte tijd onwijs veel aan en begon me ongemakkelijk te voelen. Ik verstopte mijn buik achter een kussen als ik ging zitten, droeg sjaaltjes om mijn onderkin te verbergen en ik kon zelfs geen broeken in maat 42 meer aan bij de H&M. Dat was de druppel… Ik besloot dat het niet zo langer kon en ik ondernam actie?? . ?Ik geloof echt dat wanneer je ergens zó goed klaar mee bent, dat het je ook werkelijk lukt. Dat je die gezonde keuzes voor jezelf kan maken. Dat je verleidingen kan weerstaan. Dat je je eigen beloftes echt na komt. En dat je er alles aan doet om je leven te veranderen. You got this. The question is: how bad do you want it???‍♀️⚡️ . . . #transform #weightloss #transformforlife #health #fitspiration #inspiration #healthy #fitdutchies #fitaddictnl #fitnessmotivation #fitgirl #girlboss #healthylifestyle #weightlossjourney #bodypositivity #transformation #weightloss

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Ugh. Er zit weer tape op mn arm. En ondanks dat dit tijgerprintje er best leuk uit ziet, is het niet heel leuk. Ik heb namelijk een lichte schouderblessure te pakken? vordat ik ging kickboxen voelde ik m al, maar doordat ik tijdens het boksen iets te enthousiast ben geweest ?is het nu een blessure geworden?⚡️Dinsdag naar de fysio geweest en ik mag in principe alles doen zolang het geen pijn doet. Maar dat kan ik niet. Beetje alles of niks verhaal bij mij haha. Daarom doe ik nu alleen wat mobiliteits dingetjes met mijn schouder en laat ik deze spiergroep voorlopig even rusten. Mehhhhhhhh.??‍♀️ . . . #tape #medicaltape #fitdutchies #dedication #girlswholift #training #fitness #fitfam #gymrat #kinesio #taped #injury #recoveryisworthit #sadface #dutchfitness

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here