instagram update

In deze Instagram update: Na afgelopen week kreeg ik heel veel zin in de zomer door het heerlijke weer, deelde ik mijn booty transformatie, plaatste ik een aantal #throwbacks en deelde ik een review van mijn favoriete leggings!

Instagram update – Maart week 2

Goodmorning!♥️ Laatst vroeg ik of jullie het leuk zouden vinden als ik een vlog maak over mijn favoriete én minst favoriete leggings. En… Guess what? Die staat nu live! Ik laat mijn 4 favoriete sportleggings zien en 4 die ik écht vreselijk vind!? (diverse merken zoals Nike, Reebok, Adidas en H&M). Dus wil je graag shoppen maar geen idee welke leggings super fijn zitten? Kijk dan eens mijn vlog zodat je een betere keuze kunt maken! Link in bio of up in stories! . ???Zometeen heb ik trouwens weer rijles! Mn 7e les alweer ? ?vorige keer ging super slecht dus ik hoop dat het vandaag iets beter gaat… Happy friday iedereen!⚡️♥️ . . #leggings #review #tights #fitnessreview #fitdutchie #dutchblogger #vlog #video #sportkleding #kledingreview #bestleggingsever #fitdutchies

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here