vlog q&a

In deze Q&A vlog ga ik een aantal van jullie vragen beantwoorden. Ik ga het onder andere hebben over hoe ik ben gestopt met roken en waarom ik nu heel weinig tot geen alcohol drink. Welke supplementen ik gebruik en of ik ooit mee wil doen met een Bodybuilding wedstrijd!

Q&A vlog: Deze vragen komen aan bod

Dit is de volgorde van de vragen zodat je kunt skippen naar de vraag die je wilt zien:

1. Wat is je favoriete cheatmeal?
2. Wat is je favoriete gezonde maaltijd?
3. Welke supplementen gebruik je?
4. Wil je ooit meedoen aan een bodybuilding wedstrijd?
5. Hoe blijf je gemotiveerd?
6. Hoe ben je van het roken afgestapt?
7. Drink je nog wel eens alcohol?
8. Wat is je doel nu nog m.b.t. fitness & je shape?

Heb je zelf ook een vraag voor mij?

Iedereen heel erg bedankt voor het insturen van de vragen. Heb jij nou zelf ook een vraag voor mij die ik niet in deze video heb behandeld? Stel die dan in de comments en dan neem ik die mee voor de volgende Q&A vlog!

Fit Addict Q&A – Hoe gestopt met roken & alcohol? Supplementen & Bodybuilding wedstrijd?

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here