instagram

In deze Instagram update: Afgelopen week kwam ik tot heel veel nieuwe inzichten en deed ik diverse dingen helemaal anders. Hoe dat beviel? Je ziet het in dit nieuwe foto verslag!

Instagram update – Maart week 3

Ik weet niet waarom, maar het voelt goed. Ik merk dat ik er een gewoonte van begin te maken: dankbaar zijn. Iedere ochtend als ik mijn ogen weer mag openen realiseer ik me hoe dankbaar ik eigenlijk mag zijn voor het leven dat ik heb. Een paar jaar geleden was ik eigenlijk alleen maar gefocust op meer, beter, strakker, slanker… maar nowadays denk ik alleen nog maar aan hoe blij ik ben dat ik alles heb om goed te kunnen functioneren en dat alles het “doet.” Ik kan lopen, fietsen, ademen, alles zien… En dit besef is echt niet van de een op andere dag gekomen. Afgelopen jaar ben ik drie dierbaren verloren en dat zet je wel aan het denken. Niet alleen dat het leven zo voorbij kan zijn maar ook dat je blij moet zijn met wat je NU hebt. Niet als maar denken: als ik X ben of X heb, ben ik gelukkig… Nee, NU. Heel blij met deze ontwikkeling want het geeft rust en ik voel me nog veel gelukkiger dan dat ik al was. ♥️ #sharepositivity . . #fitgirl #happiness #positiviteit #happygirlsaretheprettiest #blessed #grateful #dankbaarheid #dedication #fitness #dutchfitgirl #dutchfitness

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

Veel mensen willen snel resultaat en het liefst alleen het resultaat. Wat ik hiermee bedoel is dat het hele proces vaak iets is wat onbewust aan ze voorbij gaat. Maar dit proces is juist zo waardevol. Dit is dé plek om zoveel te ontdekken en over jezelf te leren, dat de ‘journey’ zoals het ook vaak omschreven wordt, eigenlijk zoveel meer waarde heeft dan het uiteindelijke resultaat. . Dus ben je nu bezig met hard werken voor jouw doelstelling? Vergeet dan niet te genieten, af en toe stil te staan, een moment voor jezelf te nemen en te beseffen wat je allemaal al hebt bereikt terwijl je naar het grotere doel toe werkt. Geniet van de kleine overwinningen en beloon jezelf daar ook voor. Op deze manier blijf je in balans en maak je deze reis iets om nooit meer te vergeten. Je weet waar je het voor doet, maar de weg er naar toe is net zo waardevol. #omdatjijhetookkan ♥️⚡️

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

???Pokébowl goodness! But, who am I?! Echt, ik ben zo blij met deze ontwikkeling. Vroeger, toen ik nog mega obsessed bezig was met voeding, calorieën en what not, zou dit dus echt nooit doen. Het is woensdag en ik bestel eten! ?Hoe dan? Ik merk gewoon dat ik veel meer op mezelf ben gaan vertrouwen en dat ik nu ook veel beter kan loslaten. Ik stress niet meer over hoeveel calorieën ik eet en laat het allemaal los. Ik eet nu deze Pokébowl omdat ik even heel druk ben en geen zin heb in koken en ik vind het echt onwijs fijn dat ik hier echt meer dan honderd procent van kan genieten zonder dat ik spijt krijg, ga nadenken over hoeveel calorieën hier eigenlijk in zitten en dat ik gewoon rust heb in mijn koppie. Heeft een tijdje geduurd, maar de balans is er nu volop! ??✔️I'm enjoying this. #pokebowllove #foodlover #lekkereten

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Ik ben moeeeee! De afgelopen week heel weinig zin en puf om naar de sportschool te gaan en dat is eigenlijk niks voor mij ? Ik vond het raar maar ik kon het op een of andere manier ook gewoon accepteren en loslaten. Deze week dus ook maar 3 keer getraind en ik denk dat ik morgen nog wel even ga om er een vierde workout uit te persen.? . ??Soms heb je van die dagen of weken dat het allemaal niet zo gaat zoals je in je hoofd had, en daar is helemaal niks mis mee. Daarom vind ik het ook belangrijk om dit nu met je te delen zodat je ook ziet dat ik soms ook gewoon geen zin heb. Mijn prioriteiten liggen nu even bij mijn blog omdat dat ook een passie van me is. En tja, er zit maar 24 uur in een dag en er moeten keuzes gemaakt worden.? . ??‍♀️En heel eerlijk: een weekje even niet zo intensief trainen en wat meer rust en tijd voor mezelf is ook wel heel erg fijn hoor! Nu ben ik benieuwd: hoe ga jij hier mee om? Lukt het jou om op dit soort momenten los te laten of krijg je last van een naar gevoel als je niet gaat sporten? Let me know! • • • • #relax #fitgirl #gezond #fitfamnl #motivatie #gezondeten #fitgirlsnl #fitdutchies #fitnessgirl #sporten #girlswholift #workout #fitnessaddict #fitlife #fitnessmotivation #dutchfitness #instafit #smilee

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

?Vandaag eens een keer vegetarisch avondeten gemaakt! Echt totaal wat anders dan wat ik normaalgesproken doe, maar echt leuk om een keer eens wat anders te proberen. ?Ik at deze spicy falafel balletjes met bloemkoolrijst en 1/2 avocado?. Was echt verassend lekker! Ik eet niet iedere dag vlees, maar om het eens af te wisselen met zoiets moet ik maar vaker gaan doen? . ??⚡️Ik vind het ook een super mooie ontwikkeling dat @albertheijn en de @jumbo steeds meer van dit soort vleesvervangers in de schappen brengen. Het assortiment wordt steeds uitgebreider en dat vind ik super! Ik ben dan wel geen vegetariër, maar ik kan het wel waarderen?✅ . ??‍♀️Eet jij vaak vlees of ben je zelf vegetariër???

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here