instagram update

Allereerst: Fijne Pasen! Dat je maar lekker mag genieten van een heerlijke Paas brunch! In deze Instagram update: een week vol lekker eten, gezonde balans en kan ik eindelijk zeggen dat mijn blessure bijna over is…

Instagram update

🤩💃🏽Yes! Got my vibe back! Vandaag gestart met een nieuw schema na 4 dagen rust. Heerlijk om even een langere tijd niet te sporten en dan fris te beginnen. Ik merkte dat ik wel heel erg moest wennen aan de oefeningen en het aantal herhalingen omdat ik sinds januari al die tijd heel veel reps heb gedaan. Nu is dat minder en train ik wat meer op volume. Ook wel weer lekker. Ik heb er in ieder geval weer een hele bak nieuwe motivatie bij en dat doet me echt goed🏃🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ . 👉🏽Heb je zelf ook geen motivatie meer? Dan kan dit misschien voor je werken (helpt bij mij altijd): – Nieuw trainingsschema🏋🏽‍♀️ – Nieuwe muziek / playlist🎧 – Mooie nieuwe outfit waarin je je helemaal top voelt👚 – Rust vinden in jezelf en even ontstressen / meditatie💆🏽‍♀️ – Paar dagen rust en tijd voor jezelf nemen👑 – Inspiratie zoeken op Pinterest en social media om jezelf te herinneren waar je dit ook al weer voor doet🦄 👉🏽Hopelijk heb je er wat aan! Ik wens je een hele fijne week toe, zet ‘m op!✨😘♥️

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

👉🏽Vandaag een iets minder gezond dagje en gewoon even lekker genoten van de dingen waar ik zin in had. 🥗🌿Ik at een salade van Lots & More, at twee vegetarische burgers op pita broodjes (hoe random) en als afsluiter frietjes🍟en wat van deze deze Ben & Jerry's🍨Zie stories hoe ik aan portie controle doe. Ik verbied mezelf echt om de hele bak leeg te eten en daarom drink ik tijdens het eten van ijs heel veel water. 🥤Dit zodat ik sneller vol raak en gewoon niet verder kán eten. Tja, je moet wat als je zo gek bent op ijs en zoetigheid, haha🙊
. 🐥Morgen is het Pasen, maar dat vier ik niet dus het wordt een gewone, typische zondag voor mij🐣🐤Ook lekker. 🥚Ga je wel Pasen vieren? Dan wens ik je alvast fijne dagen toe!♥️🐣

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here