instagram update

Sunday = Instagram update! De afgelopen week was ontzettend fijn want we hadden natuurlijk de maandag vrij door Pasen. Ook is mijn tweede week van het nieuwe Push Pull schema ingegaan en heb ik een hele toffe win actie aangekondigd!

👧🏽Hee, daar ben ik weer met een nieuwe WIN ACTIE!🌟Ik heb jullie beloofd dat als ik 2.000 subscribers zou halen op Youtube, dat ik dan weer wat leuks zou weggeven! 🔥💥En dat is gelukt, HOERA! 🎉♥ . ❓Wat kun je winnen?
👉🏽- Women’s Best whey in Salted Caramel 👉🏽- Women’s Best BCAA in Raspberry
👉🏽- Een shirt van de Decathlon in maat M
👉🏽- 6 Raw Bar repen in 3 verschillende smaken
👉🏽- 2 Rude Health Beetroot reepjes
👉🏽- Een Body & Fit bidon en polsbandje
Niks in deze winactie is gesponsord door de bovenstaande merken, dit is geen samenwerking😘 .
💫Ik ben heel blij dat ik nu al 2K subscribers heb, want ik vind video’s maken ontzettend leuk! Dus daarom ga ik je ook vragen om het volgende te doen om kans te maken:
⚡1. Subscribe je op mijn Youtube kanaal (link in bio)
⚡2. Volg mij
⚡3. Comment hieronder en tag mensen die dit niet mogen missen! 👯‍♀️
.
💁🏽‍♀️Volgende week dinsdag 23:59 loopt de actie ten einde en op woensdag / donderdag zal ik de uitslag bekend maken in mijn stories en in deze post!! ✅♥

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here