instagram update april

Instagram update – April week 2! De afgelopen week heb ik behoorlijk weinig op Instagram gepost, maar ik wou toch de moeite nemen om ze te verzamelen in een post en de foto’s die ik wél heb, met je te delen. Het was een drukke week met veel creatieve ontwikkelingen, heerlijk weer en een hele originele pizza…

Instagram update april week 2

👉🏽So… I’ve been challenged by @magionipizza om een heerlijke, unieke pizza te maken in combinatie met vanille eiwitpoeder van @fitshe_com .. Ik moet je zeggen, dit was echt even een hersenkraker. Want hoe ga je een pizza maken die: 1. 🌟Gezond is 2. 😍Lekker smaakt 3. 🤷🏽‍♀️Eiwitpoeder bevat?! 👉🏽Dus na een korte brainstorm ben ik gewoon wat dingen gaan proberen en toen maakte ik dit! Het is een gelaagde pizza, die niet rond is omdat ik het compleet uniek wou maken. ☺️🎉En daarbij ben ik geïnspireerd door de zoete dessert pizza’s die je tegenwoordig wel vaker ziet. Ik heb de bloemkool bodem gebruikt in combinatie met choco proteïne creme van avocado, kokos rasp, geroosterde kokos chips en frambozen!!🔥 . ♥️👉🏽Ik heb ‘m natuurlijk ook geproefd en men! Ik kan je met veel blijdschap vertellen dat ’t super lekker is geworden. En goed nieuws: het recept komt volgende week online, dus dan kan je ‘m zelf ook uitproberen! 😎 . 😘♥️Bedankt @magionipizza en @fitshe_com voor deze uitdaging want ik heb mijn pizza grenzen enorm verlegd haha!👧🏽 . 👉🏽Als jij de keuken in zou duiken voor een hele unieke ‘out of this world’ pizza, wat zou jij dan maken? Tell me, want ik ben benieuwd wat jij zou doen!♥️#magionipizza #magioni

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

👉🏽🌟Even een #throwback naar mijn lange haar en dit fleurige @womensbest pakje (alles maat M) want even serieus! Hebben jullie die temperaturen gezien voor komende week? Oh wat heerlijk. Ik heb er echt zin in! ☀️😍 . 👉🏽💪🏽Vandaag enorm druk geweest met allerlei kleine dingen, afspraken en opdrachten en ik ben nu nog even aan het werk. Gelukkig heb ik een leuk vooruitzicht voor morgen want dan heb ik 's ochtends vroeg een mini fotoshoot want ik kom op een flyer! ☺️😎Super leuk. Daarna trainen, bioscoop, ijsje eten en lekker relaxen. Zin in🔥 . ♥️♥️Voor nu wens ik je een hele fijne avond en geniet van de komende dagen met het lekkere weer! ☀️🎉#womensbest

Een bericht gedeeld door F I T A D D I C T . N L (@fitaddictnl) op

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here