kalender mei

Nog maar een paar maanden tot de zomer! Can you believe it? De tijd gaat zo onwijs snel. Ben jij al klaar voor de zon of is er nog wel wat werk aan de winkel? In dat geval kan ik je verder helpen. Vandaag deel ik de Fitaddict kalender mei 2018 dus download ‘m snel en ga aan de slag!

Fitaddict Kalender mei

Iedere maand breng ik een gratis kalender uit. Deze gaat jou helpen bij het bereiken van je fitte doelstellingen en je gezonde leefstijl. Nu is het tijd voor alweer de vijfde uitgave van deze kalender. We zitten inmiddels alweer in mei dus voordat je het weet zitten we middenin de zomer, dus hou vast aan je doelstellingen en ga ervoor!

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

Aan de slag!

Nu je de achtergrond informatie hebt bij deze kalender is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt de kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here